صلاح محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد یک هزار و ۵۴۹ نفر معادل ۱۲.۸۱ درصد در مهمانپذیرها ،۲ هزار و ۲۶۸ نفر معادل ۱۸.۷۶ درصد در اقامتگاههای بوم گردی و چهار هزار نفر معادل ۲۳.۰۹ درصد در اقامتگاههای موقت شامل کمپ و کانکس و چادر مسافرتی اقامت کرده است.
وی اضافه کرد: در این راستا یکهزار و ۵۲ نفر معادل ۸.۷ درصد مجموع اقامت کنندگان در تاسیسات اقامتی وابسته به آموزش و پرورش و سه هزار و ۲۱۹ نفر معادل ۲۶.۶۳ درصد در سایر مراکز اقامتی همچون میهمانسراهای ادارات و خوابگاههای دانش آموزی و سالنهای ورزشی و غیره اقامت کردند.
وی در رابطه با بازدیدکنندگان از مراکز تاریخی، تفریحی و گردشگری سردشت، گفت: ۱۴۴ هزار و ۶۰۰ نفر از جاذبههای شهرستان بازدید کردند که ۸۵ هزار بازدید مربوط به جاذبههای دست ساز، ۵۷ هزار و ۱۰۰ بازدید مربوط به جاذبههای طبیعی همچون آبشار شلماش و گراوان و ۲ هزار و ۵۰۰ مورد هم بازدید از جاذبه تاریخی بوده است.
محمدی اظهار داشت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون ۱۲۱ مورد بازدید نظارتی توسط بازرسان این نمایندگی در سطح شهرستان صورت گرفته که از این تعداد در مجموع ۵۳ بازدید نظارتی از مراکز اقامتی، ۳۴ مورد از رستورانها و مراکز پذیرایی و بین راهی، ۱۴ مورد از دفاتر خدمات مسافرتی و ۲۰ مورد هم از مراکز اقامتی موقت انجام شده است.
وی در خصوص اسکان مسافران در تعطیلات عید فطر امسال نیز گفت: در این مدت بیش از ۲ هزار نفر در این شهرستان اقامت کردند که با توجه به آمار ثبت شده ۵۰۰ نفر در اقامتگاههای بومگردی، ۶۰۰ نفر در مهمانسراهای بخش خصوصی، ۵۰۰ نفر در مهمانسرای ادارات و بیش از یکهزار نفر معادل ۴۰۰ چادر در بوستانها و غیره بودند.
مسوول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سردشت بیان کرد: در روز عید فطر بیش از پنج هزار نفر از جاذبه طبیعی آبشار شلماش و سه هزار نفر نیز از چشمه آب معدنی گراوان بازدید کردند.
وی اضافه کرد: به منظور حمایت از بخش خصوصی با توجه به اینکه فصل گردشگری این شهرستان در فصول بهار و تابستان رونق دارد و همچنین با هدف اجرای بخشنامههای مربوطه از ستاد اسکان آموزش و پرورش درخواست میشود پس از تکمیل ظرفیت واحدهای بخش خصوصی نسبت به پذیرش مسافران غیرفرهنگی اقدام کنند.
به گزارش ایرنا سردشت با قرار گرفتن در اقلیمی خاص دارای طبیعتی متنوع و شگفت انگیز است که از کوه تا دشت و جنگل تا دریاچه و رودخانه را در خود جای داده و قابلیت پذیرش مسافر در هر چهار فصل سال را دارد به طوری که ظرفیتی کم نظیر برای گردشگران را در این شهرستان مرزی فراهم کرده است.
دریاچه سد و رودخانه زاب و حاشیههای اطراف آنها، آبشار شلماش، آبشار رزگه و چکو، چشمه آب معدنی گراوان، گردنه زمزیران، دشت وزینه، تفرجگاههای خدر آباد، دره گرژال، بیوران و باساوه، زوران و باژار تنها بخشی از زیباییهای بیپایان این شهرستان است.
شهرستان مرزی سردشت که با کشور عراق ۱۱۴ کیلومتر مرز مشترک دارد با جمعیت ۱۲۰ هزار نفری خود در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است که میتواند از مسیرهای مهاباد، پیرانشهر و بانه به آن سفر کرد.
سردشت دارای ۹۰ هزار هکتار جنگل، ۳۰ هزار هکتار مرتع و بیش از ۳۵ کیلومتر رودخانه است و جاذبههای گردشگری آن را میتوان در سه بخش طبیعی، تاریخی و اقتصادی تقسیم کرد.
۷۵۶۲/۶۱۸۵/۷۱۲۹
نظر شما