به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی استانداری تهران، علیرضا قاسمیفرزاد در این خصوص افزود: با هزینههای کنونی، پایین نگه داشتن قیمت از سوی نانواییها مقدور نیست و برخی از نانوایان از کیفیت نان کاسته و یا با اضافه کردن برخی از افزودنیها نظیر، کنجد و سبزیجات، نسبت به افزایش قیمت محصول خود اقدام میکنند.
وی ادامه داد: باید به این مهم توجه داشت که با وجود عدم تغییر نرخ آرد، هزینههای جانبی نظیر هزینه انرژی، به کارگیری نیروی انسانی، اجاره بهای واحدهای صنفی و مواردی از این دست افزایش داشته و نمیتوان از نانوایان نیز انتظار داشته باشیم که با توجه به وضعیت کنونی، محصول خود را به قیمت سال ۹۳ عرضه کنند.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری تهران با گلایهمندی از وضعیت عرضه نان در استان تهران، خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان از وضعیت عرضه نان راضی نیستیم و در طول یکسال گذشته مکاتبات مختلفی، در زمان استاندار وقت و چه با امضای دکتر انوشیروان محسنیبندپی، خطاب به معاون اول رئیسجمهوری، وزیر جهاد کشاورزی و وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام شده و اکنون نیازمند کنترل و نظارت کارشناسی و جدی هستیم.
قاسمیفرزاد، تصریح کرد: وزیر سابق صمت، حتی با ارسال نامهای رسمی عنوان کردند که نباید واحدهای نانوایی را تحت فشار گذاشت و سازمان تعزیرات نیز نباید در خصوص قیمتهای این حوزه چندان جدی عمل کند در حالی که راه حل مسئله این نخواهد بود و خروجی آن نیز با عدم متناسبسازی قیمتها، نرخگذاری را به نانوایان محول کرده است.
وی ادامه داد: اگر از سال ۹۳ تاکنون سالانه ۱۰ درصد قیمت نان افزایش مییافت قیمت بازهم افزایش قیمتها به شکل کنونی نبوده و نهایتاً باید شاهد افزایش ۴۰ درصدی قیمت نان باشیم.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران گفت: باید متوسط تورم سال ۹۳ تاکنون و هزینههای افزایش یافته در پارامترهای مختلف را در نظر گرفته و پس از متناسبسازی قیمتها، نسبت به تشدید نظارت بر نرخ نان به عنوان قوت روزانه مردم جدیت ویژه داشته باشیم چرا که در کمرنگی نظارت کنونی نیز نانوایان ناراضی بوده و مردم شکایت دارند.
تهرام/۳۰۳۶//۶۱۳۹
نظر شما