حجت الاسلام سید علی موسوی عصر چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه هم اکنون ۲۵۹ کانون فرهنگی هنری در استان سمنان فعالیت دارند، افزود: از این تعداد ۱۶۰ کانون شهری و حدود ۹۵ کانون روستایی است.
وی تصریح کرد: کانونهای مساجد تنها چراغ روشن فرهنگ و هنر در روستاهاست که مسئولان فرهنگی باید از این ظرفیتها استفاده کنند.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان، هدف از تأسیس کانونهای فرهنگی هنری را مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان و جذب کودکان و نوجوانان برای حضور در مساجد عنوان کرد و یادآور شد: پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، سبک زندگی اسلامی، پیوند میان مدرسه، مسجد وخانواده در این کانونها دنبال میشود.
موسوی با بیان اینکه کتابخانه کانونها در ۲ نوع مخزن دار و باز فعالیت دارند، افزود: هم اکنون ۱۶ هزار نفر در ۸۵ کتابخانه مخزن دار کانونهای فرهنگی هنری مساجد این استان عضویت دارند.
وی با بیان اینکه ۷۷ کتابخانه باز نیز در استان سمنان ثبت شده است، خاطرنشان کرد: برنامهها و فعالیتهای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد طبق اصول و سیاستهای ستاد عالی کانونهای مساجد کشور تنظیم و اجرایی شده است.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفت: کانونهای فرهنگی هنری باید طرح محور شود، کانون فرهنگی زمانی موفق است که دارای طرح و افق چندساله باشد.
موسوی، نداشتن طرحهای مناسب را مانعی برای پیشرفت کانونها عنوان کرد و افزود: ارائه طرح منسجم و همیشگی همراه با مشارکت خانوادههای کودکان و نوجوانان موجب جذب بودجه برای کانونها میشود.
وی گفت: کانونهای فرهنگی هنری بازوان فعال و پویا برای هیأت امنا و امام جماعت مسجدها در کنار پایگاههای بسیج هستند که باید با محوریت امام جماعت کارها را با قدرت بیشتری انجام دهند.
موسوی، خطاب به خانوادهها توصیه کرد: حضور فرزندان در مسجد موجب بالا رفتن و تقویت روحیه تقوا، ایمان و آشنایی با فرهنگ دینی و اسلامی میشود.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان روز چهارشنبه برای شرکت در چند برنامه فرهنگی به شاهرود سفر کرده است.
۷۳۵۹/۶۱۰۳