۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۰۷
کد خبرنگار: 2297
کد خبر: 83351059
T T
۲ نفر
موانع تحقق تولید شش شرکت تولیدی در نشست استانداری تهران بررسی شد

تهران- ایرنا- موانع تحقق تولید شش شرکت تولیدی در زمینه های مختلف اقتصادی در نشست کارگروه رفع موانع تولید استانداری تهران بررسی و برای رفع آن تصمیماتی اتخاذ شد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا چهارمین جلسه گارگروه رفع موانع سرمایه گذاری با حضور استاندار تهران و کارآفرینان در استانداری برگزار شد.

مدیرعامل اتحادیه صنف پلاستیک و ملامین شهرری با بیان اینکه برای احداث این اتحادیه نیاز به زمین دارد گفت: تاکنون توانسته ۲۱۰ میلیارد ریال سرمایه را از بخش خصوصی جذب کند.

عبدالله ابن عقیل ادامه داد: با راه اندازی این اتحادیه برای سه هزار نفر شغل ایجاد می شود.

در این جلسه مقرر شد تا پایان خرداد ماه سالجاری اداره کل راه و شهرسازی مصوبه تخصیص زمین را از هیات مدیره اخذ کند تا مشکل حل شود و در صورتی که این اداره کل زمین اختصاص ندهد، مدیرعامل این اتحادیه به استانداری مراجعه کند.

اسعدالله شفیع نیا یکی دیگر از مدیرعاملان شرکت راستین تجارت احسان در شهرستان ملارد است که به دنبال احداث شرکتی برای تولید مکمل های غذایی است که بیشتر مصارف ورزشی دارد.

وی افزود: تاکنون ۱۲ میلیارد ریال هزینه کرده است و با وجود اینکه بانک کشاورزی در کارگروه قبلی قول مساعد داده بود تسهیلاتی برای احداث این شرکت تخصیص دهد خلف وعده کرده است.

شفیع نیا با بیان اینکه این کارخانه تحت لیسانس، با قرارداد ۱۰ ساله است، تاکنون دو سال از آن گذشته و کاری از پیش نرفته است گفت: اداره دارایی تاکنون برای کارخانه ای که تاسیس نشده ۲۷۰ میلیون تومان مالیات در نظر گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران همچنین در ارتباط با پرونده این شرکت گفت: با نگاه سلیقه‌ای به این پروژه نگاه شده و علی رغم پیگیری‌های مکرر، بانک کشاورزی همکاری در خصوص تخصیص تسهیلات نکرده است.

محمد امامی امین افزود: باشگاه‌ها مکمل های غذایی را تبلیغ می‌کنند که این مکمل‌ها به جهت خلاء کارخانه، در زیر زمین‌ها به صورت غیربهداشتی تولید می شود که متاسفانه آثار جبران ناپذیری بر روی سلامتی افراد دارد.

نیکخواه رئیس اعتبارات بانک کشاورزی در این خصوص گفت: پرونده به بانک ارجاع شد اما به علت برخی ایرادات برگردانده و باعث شد کار به درازا بکشد و ما به علت درگیر شدن با موضوع سیل و تخصیص تسهیلات اشتغال روستایی دیگر توان پرداخت تسهیلات به این پروژه را نداریم.

استاندار تهران با بیان اینکه این کارآفرین یکسال و نیم است که تمامی کارهای اداری را انجام داده است و در این زمینه سرمایه گذاری کرده است گفت: مسئولان بانک کشاورزی نمی‌توانند بگویند موضوع اخذ تسهیلات از بانک‌های دیگر پیگیری شود.

انوشیروان محسنی بندپی به ذولفقاری رئیس جهاد کشاورزی و ستایشی معاون قضایی رئیس کل دادگستری دستورداد تخصیص تسهیلات را از بانک کشاورزی پیگیری کنند تا مشکلات این پروژه مرتفع شود.

شرکت تعاونی بسته بندی آب معدنی شهرستان شمیرانات یکی دیگر از این شرکت هاست که تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.

علی بندسری نائب رئیس شرکت بسته بندی آب معدنی گفت: این شرکت ۸۶۰ نفر سهام دار درد و با احداث این شرکت برای ۱۵۰ نفر شغل ایجاد می شود.

در این خصوص مقرر شد نامه‌ای از جهاد کشاورزی اخذ و به سازمان آب منطقه‌ای ارجاع داده شود تا در صورت تخصیص آب موضوع در کمیسیون جهاد کشاورزی مطرح و بررسی شود.

همچنین جوادزاده اقدام به تاسیس یک پروژه گردشگری به نام عقیق پارسیان در شهرستان فیروزکوه کرده و تاکنون دو هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری خارجی جذب کرده است.

وی با بیان اینکه با تاسیس این پروژه برای شش هزار نفر شغل ایجاد می شود گفت: متاسفانه بعد از گذشت یکسال از سوی بازرسی کل کشور بی جهت نسبت به پلمب پروژه اقدام شد و کسی پاسخگو نیست.

جوادزاده با بیان اینکه بعد از یکسال و نیم که از تشکیل این پرونده می‌گذرد پرونده تاکنون به دادگاه ارجاع داده نشده تا ما از جرم خود مطلع شویم، ادامه داد: ضررهایی جبران ناپذیری نظیر هزینه‌های تجهیز کارگاه، از بین رفتن مصالح و ترک کار ۳۰۰ نیروی کار آموزش دیده به ما زده شد.

این کارآفرین گفت: با تغییر نگرش قوه قضائیه و حمایت از تولید کننده، نامه‌ای برای پیگیری این پرونده جهت جلوگیری از باطل شدن مجوز از سوی مدیران ارجاع و اگر می شود یک تسهیلات سرمایه در گردش به ما اختصاص دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در این خصوص گفت: علی رغم پیگیری سه استاندار به نظر می‌رسد در خصوص این پروژه سلیقه‌ای برخورد می شود.

امامی امین ادامه داد: تغییراتی که در قوه قضائیه صورت گرفته این نوید را می‌دهد که برای توسعه، آبادانی و کمک به رفع موانع تولید تلاش می شود و این پروژه به چرخه بهره برداری می‌رسد.

محمد عرب مدیرعامل شرکت کمیسان (تولید کننده کفش) در شهرستان رباط کریم با جذب ۵۰۰ میلیارد سرمایه گذاری بخش خصوصی توانسته برای یکهزار نفر شغل ایجاد کند.

وی افزود: کفش‌های این شرکت به کشورهایی نظیر عراق، آفریقا، لیبی، و عمان صادر می شود و ظرف مدت چهارسال توانستیم به مواد پلی یورتان دست یابیم و در زمینه تولید این مواد رقیب ایتالیا شویم.

این کارآفرینان گفت: به دنبال افزایش تولید هستیم اما به دلیل مصوبه شعاع ۱۲۰ کیلومتر، محیط زیست به ما مجوز نمی‌دهد.

بختیاری مدیرعامل شرکت زیبا چوب در شهرستان پیشوا نیز با جذب ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه از بخش خصوصی و ایجاد شغل برای ۱۰۰ نفر به دنبال افزایش ظرفیت تولید خود است اما محیط زیست مجوز نمی‌دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در این خصوص گفت: تلاش می‌کنیم ظرف دو هفته آینده نشست مشترکی با وزیر صنعت، معدن و تجارت، کلانتری رئیس سازمان محیط زیست و استاندار تهران برگزار شود و فعلاً با توجه به اینکه مصوبه شعاع ۱۲۰ کیلومتر مربوط به ۴۶ سال قبل است موضوع طرح توسعه، نوسازی و باسازی را در این شعاع، با مجوز از این افراد گرفته شود و بعد به دنبال اصلاح قانون شعاع ۱۲۰ کیلومتر با توجه به اینکه صنایع به روز و هایتک است مشکل توسعه اشتغال استان حل شود.

امامی امین گفت: از سوی محیط زیست پیشنهادی مبنی بر اینکه شهرک‌های صنعتی استان از شعاع ۱۲۰ کیلومتر خارج شود ارائه شده که اگر این اتفاق رخ دهد بسیار کار ارزنده‌ای است و مطمئن هستم حجم زیادی از بیکاری در سطح استان برطرف می شود.

تهرام/‏۳۰۳۶/‏/‏۶۱۳۹

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha