مسعود نصیری زرندی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: توجه به رویکردهای تجربی مبتنی بر کاربرد علم در جامعه باید در دانشگاه های کشور فراگیر شود.
وی خاطر نشان کرد: اکنون بخش بسیار اندکی از پایان نامه و رساله دانشجویان برای رفع مشکلات جامعه و اجرای طرح های توسعه ای در کشور کاربرد ندارد که این موضوع به هیچ عنوان اصولی نیست.
رئیس دانشگاه سمنان ادامه داد: ایجاد دانشگاه و پذیرش دانشجو بیش از نیاز جامعه از رویکردهای اشتباه بوده که باعث افزایش آمار دانش آموختگان بیکار در کشور شد.
نصیری زرندی اضافه کرد: توجه به کیفیت در آموزش و انجام تحقیقات میدانی برای تربیت دانشجوی خلاق و با مهارت در دستور کار دانشگاه های کشور قرار گیرد و با این راهبرد می توان گره معضل بیکاری در کشور را باز کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه سمنان از دانشگاه های پیشرو در توجه به مقوله مهارت آموزی و دیدگاه های کاربردی برای تربیت دانشجو است، افزود: توجه به پارک های علم و فناوری مدنظر مسئولان قرار گیرد.
رئیس دانشگاه سمنان تصریح کرد: حمایت از دانشجویان و استادانی که قصد تحقیق و پژوهش در مسایل مختلف جامعه برای رفع و ریشه کنی مشکلات دارند باید در کشور نهادینه و تقویت شود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه سمنان از نظر علمی و پژوهشی رتبه سیزدهم کشور را دارد، حدود ۱۲ هزار دانشجو شامل پنج هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، هفت هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و بقیه در مقطع کاردانی دردانشگاه سمنان تحصیل میکنند.
۷۳۳۹/۷۴۰۸