به گزارش ایرنا، علی گیلان عصر شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی گیلان در رشت با اشاره به اجرای پروژه کشوری نسخه نویسی الکترونیکی در این استان افزود: در زمان حاضر آموزش های لازم به پزشکان طرف قرارداد با بیمه سلامت گیلان، داروخانه ها، آزمایشگاه ها و تصویربرداران در شهرستان های مختلف استان در حال انجام است که به مرور بایستی طی چند ماه آینده این طرح در تمامی مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت و مطلب های پزشکان طرف قرارداد اجرا شود.
وی با بیان اینکه گیلان جزء شش استانیست که بایستی طرح نسخه نویسی الکترونیکی در آن اجرا شود، اظهار داشت: در اجرای این طرح بیمار با ارایه کارت ملی (کد ملی) شناسه رهگیری دریافت میکند، ویزیت شده و تجویزهای لازم برای بیمار انجام می گیرد و با استفاده از کد رهگیری دریافتی میتواند نیازهای دارویی و پاراکلینک را دریافت کند.
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان خاطر نشان کرد: با استفاده از نسخه نویسی الکترونیکی علاوه بر همپوشانی بیمه ای، از هدر رفت هزینهها جلوگیری و خطاهای تجویزی پاراکلینک و دارویی بیمار نیز کنترل میشود.
وی در ادامه نشست خبری با اشاره به اجرای طرح کشوری استحقاق سنجی بیمار به عنوان اولین گام سازمان بیمه سلامت در اجرای دولت الکترونیک خاطر نشان کرد: رفع همپوشانی بیمهای از اهداف مهم اجرای این طرح است.
وی با بیان اینکه طرح استحقاق سنجی در ۱۶ شهرستان گیلان به اجرا درآمده، یادآور شد: در اجرای این طرح در استان نیز بیمه شده در بیمارستانها با ارایه کارت ملی، پس از کنترل همپوشانی بیمهای، کد رهگیری دریافت کرده و از خدمات لازم برخوردار میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان با تشریح مزایای طرح استحقاق سنجی بیمار اظهار داشت: کاهش زمان پاسخگویی به بیمار و پذیرش بیمار، حذف دفترچههای کاغذی و دسترسی و درمان راحت تر بیمار از مزایای این طرح است.
وی در ادامه سخنانش به اجرای طرح نظام ارجاع الکترونیک بیمه شدگان بیمه سلامت در استان گیلان اشاره و خاطر نشان کرد: این طرح افزایش دسترسی به خدمات سلامت را برای همه اقشار فراهم میکند ضمن اینکه جلوگیری از سرگردانی و کاهش پرداخت از جیب بیمار را نیز به همراه دارد.
علی اکبری بیان داشت: نظام مندکردن ثبت اطلاعات بیمه شدگان در پرونده سلامت، علمی شدن مسیر درمان و هدایت بیمار و شناخت کافی بین بیمار و پزشک از جمله مهمترین مزایای اجرای طرح نظام الکترونیک است.
وی رسیدگی الکترونیک اسناد بستری در بیمارستانها را از دیگر طرح سازمان بیمه سلامت کشور عنوان و خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح نیز برای ارایه خدمات در بیمارستان ها نیاز به دفترچه بیمه سلامت نیست و با ثبت کد ملی بیمار در سامانه روند اقدامات درمانی انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان تاکید کرد: اجرای چهار طرح یاد شده کاهش خدمات بیمه بیمار نیست بلکه ارایه خدمات با کیفیت بهتر به بیماران تحت پوشش بیمه سلامت است.
بر اساس آخرین آمار، یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در استان گیلان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
۷۲۸۶ / ۲۰۰۷/
نظر شما