عبدالهادی فقهی زاده روز شنبه در مجمع مؤسسات قرآنی استان در دارالقرآن کریم اصفهان اظهار داشت: ورود مؤسسههای قرآنی در فضای مجازی و استفاده از این فضا برای ترویج و توسعه فعالیتهای قرآنی از رویکردهای راهبردی این معاونت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در تلاشیم تا زمینه فعالیت بیش از پیش مؤسسههای قرآنی در فضای مجازی را فراهم کنیم.
وی بدون اشاره به آمار مؤسسههای قرآنی که در فضای مجازی حضور دارند، تصریح کرد: فعالیت مؤسسههای قرآنی در فضای مجازی بسیار کمرنگ است و امیدواریم تا سال آینده آمار مؤسسههای قرآنی کشور در فضای مجازی ا ۲ برابر افزایش دهیم.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه زمینه تحت پوشش قرار گرفتن حدود هفت هزار نفر از فعالان قرآنی کشور توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فراهم شد، بیان کرد: به رغم محدودیتهای موجود و مشکلات اقتصادی سعی خواهیم کرد تا این تعداد بیمه شده را حفظ کنیم اما هدفگذاری ما افزایش این آمار به ۱۰ هزار نفر است.
فقهی زاده با اشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور نخستین دو سالانه نمایشگاه بین المللی کتاب نهج البلاغه در دولت دوازدهم برگزار شد، اظهارداشت: همچنین سال گذشته نخستین جشنواره تولیدات محتوایی قرآن کریم را برگزار کردیم.
وی همچنین از برگزاری نمایشگاه قرآنی هند و ایران خبر داد و گفت: این نمایشگاه هفته آینده در تهران با حضور ناشران کشورهای هند و ایران که در حوزه قرآن و عترت فعالیت دارند در تهران برگزار خواهد شد.
رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآنی کشور در این مجمع خوداتکا شدن مؤسسههای قرآنی را از اهداف این کمیسیون بیان کرد و افزود: برای تولید آثار سمعی و بصیری در حوزه قرآن به شدت دچار عقب ماندگی هستیم و ما در تلاشیم تا با برگزاری دورههای آموزشی مؤسسههای قرآنی کشور را برای تولید این آثار توانمند و عقب ماندگیها در این بخش را جبران کنیم.
محمد مهدی عزیززاده، افزایش مشارکتهای عمومی برای فعالیتهای قرآنی را از دیگر برنامههای این کمیسیون اعلام کرد و اظهارداشت: برای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور که از مطالبات رهبر معظم انقلاب است باید تلاشهای زیادی انجام شود و برای تحقق این هدف، آموزش و حفظ قرآن کریم باید به یک موضوع جدی در کشور تبدیل شود.
وی اضافه کرد: برای آنکه آموزش و حفظ قرآن کریم به یک موضوع جدی تبدیل شود باید فعالیتهای قرآنی در کشور تبلیغ و ترویج شود.
رئیس دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآنی کشور بر فعالیت بیش از پیش تبلیغی و ترویجی مؤسسههای قرآنی تاکید کرد و گفت: استان اصفهان از ظرفیت بالایی برای فعالیتهای قرآنی در فضای مجازی از ظرفیت بالایی برخوردار است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
دارالقرآن کریم اصفهان در سال ۱۳۶۷ به همت حجت الاسلام و المسلمین مهدی مظاهری تاسیس شد و دارای ۱۳۰ شعبه گسترده در سطح شهر و ۳۱ مرکز و ۱۰۲ شعبه فرعی در شهرستان های استان اصفهان است.
۲۰۹۳/۶۰۲۶/
نظر شما