به گزارش ایرنا، حمید شکری روز یکشنبه در نشست بررسی مشکلات آرامستان این شهرستان افزود: شهرداری به عنوان مجموعه مدیریت شهری باید با تسلط بیشتری بر فعالیت آرامستان این شهرستان نظارت داشته باشد.
وی ادامه داد: با تشکیل سازمان آرامستان، بیشتر مشکلات موجود مرتفع شده و می توان ابهامات موجود در عملکرد این مرکز را برای رفع آن مورد بررسی قرار داد.
شکری اضافه کرد: براین اساس، مدیریت و هیات امنای گلشن زهرا (س) باید در چارچوب قوانین، عملکرد خود را ارائه کنند.
وی گفت: حسابرسی سه ساله درآمدها، هزینه ها و طرح های عمرانی اجرا شده در گلشن زهرا (س) برای جبران کمبودها شفاف سازی و در اختیار نهادهای متولی امر و نظارتی قرار گیرد.
شکری افزود: ساماندهی مزار شهدا، حمایت از خانواده های شهدا و ایثارگران و نیز رفع نقایص موجود در این آرامستان از جمله اولویت هایی است که باید مورد اهتمام مدیریت و هیات امنای آن باشد.
مدیر آرامستان گلشن زهرا (س) مراغه نیز در این نشست گفت: این آرامستان در سال ۱۳۵۱ و با تملک ۸۰ هکتار زمین برای دفن اموات آغاز به کار کرده است.
امامزاده افزود: هم اکنون اساسنامه این آرامستان تکمیل شده و در اداره ثبت شهرستان موجود است لیکن فعالیت های آن زیر نظر شهرداری مراغه انجام و اداره می شود.
وی اضافه کرد: انتخابات هیات رئیسه و امنای این آرامستان براساس قوانین و مراحل قانونی در بازه زمانی مقرر انجام شده و به زودی عملکرد اجرایی و مالی آن برای شفاف سازی ارائه خواهد شد.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
۳۰۷۷/۷۴۸۷