سیدعلی باقری روز یکشنبه به مناسبت روز بیابان زدایی (۲۶ خرداد) در گفت و گو با ایرنا افزود: در سال ۹۰ در اجرای طرح مدیریت مناطق بیابانی مقرر شد، در ۱۰ هزار و ۶۰۶ هکتار اراضی بهادران و در راستای حفاظت از خاک و تثبیت شن های روان درختکاری شود که تاکنون در سطح حدود ۱۰ هزار هکتار آن و با توجه به بودجه تخصیصی درخت تاغ که متناسب با بیابان است، کشت شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر طرح های یادشده در حال بازنگری و بررسی مجدد است که در آینده نزدیک تمام نقاط حساس به فرسایش بادی توسط کارشناسان مجرب این اداره بررسی و اصلاح می شود.
این مسئول خاطر نشان کرد: همچنین محدوده ای در سطح ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار در مناطق سریزد، هرفته، بهادران و گردکوه با همکاری مجریان طرح های مشارکتی با کشت نهال تاغ و غیره اجرا و تحت مراقبت قرار دارد.
باقری از مسئولان درخواست کرد که برای تثبیت بستر بیابان و جلوگیری از ایجاد فرسایش بادی و هچنین حفاظت از اراضی کشاورزی و نیز روستاهای مجاور، موضوع را در اولویت قرار داده و نسبت به تامین اعتبار از منابع استانی برای اجرای این طرح همکاری لازم به عمل آید.
به گفته وی در بخشی از نقاط شهرستان مهریز از جمله محدوده بهادران بدون پوشش گیاهی و با شرایط ایجاد فرسایش بادی روبروست که حمایت و همراهی مسئولان برای رفع این مشکل موثر هست.
روز ۱۷ ژوئن برابر با ۲۷ خرداد ماه در سراسر جهان مراسم جشن بیابان زدایی برگزار میشود.
این مناسبت مهم ۲۳ سال پیش، توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای افزایش سطح آگاهی در مورد اقدامات جهانی و ملی در مورد بیابانزایی، تخریبزمین و خشکسالی، نامگذاری شده است.
مراسم این روز بر مدیریت پایدار زمینها به عنوان راهی برای بازسازی اقتصاد، ایجاد شغل و احیای جوامع محلی، تاکید و تمرکز دارد.
مرکز دهستان بهادران با ۲ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری جنوب شهر مهریز قرار دارد.
مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد واقع شده است.
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷/
نظر شما