ابراهیم خدایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره نحوه اختصاص سهمیه مازاد بر ظرفیت به داوطلبان سیل زده، اظهار کرد: داوطلبان کنکور سراسری بر این باور هستند که ۵ درصد از ظرفیت کل دانشگاه های کشور به داوطلبان مناطق سیل زده اختصاص داده می شود در حالی که ۵ درصد ظرفیت دانشگاه های مناطق سیل زده به صورت مازاد به این عده اختصاص می یابد.
وی در توضیح بیشتر، گفت: به عنوان مثال، ۵ درصد از ظرفیت دانشگاه لرستان به داوطلبان شهرستان پلدختر و روستای معمولان همچنین سایر مناطق آسیب زده می رسد و قرار نیست از ظرفیت استان هایی که درگیر سیل نبودند و آسیبی در سیل ندیدند به این داوطلبان اختصاص یابد.
خدایی مثال دیگری زد و یادآور شد: در فرایند انتخاب رشته، به عنوان مثال می گوییم ۱۰۰ نفر در مهندسی کامپیوتر استان لرستان پذیرفته می شوند که ۵ نفر از این ظرفیت به پلدختر اختصاص می یابد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه فقط ظرفیت به دانشجویان استان های درگیر سیل اختصاص می یابد، افزود: همین تصمیم گیری که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بود در مورد داوطلبان مناطق زلزله زده کرمانشاه اعمال و در کل نزدیک به ۳۰۰ نفر ظرفیت مازاد به زلزله زدگان داده شد.
خدایی گفت: امسال با هماهنگی وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری همچنین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کشور، سهمیه مورد نیاز سیل زدگان کنکور مشخص و در دفترچه شماره دو کنکور سراسری اعلام می شود. در مورد استان خوزستان هنوز تعداد دقیق داوطلبان بخش های روستایی سیل زده مشخص نیست که این اطلاعات تکمیلی را در قالب توزیع کارت کنکور سراسری و حتی تا زمان انتخاب رشته دریافت می کنیم. تعداد داوطلبان مناطق سیل زده استان خوزستان با هماهنگی استانداری و وزارت کشور مشخص خواهد شد.
مسئله اختصاص سهمیه مازاد بر ظرفیت مناطق سیل زده به داوطلبان، این روزها تبدیل به محل نگرانی برای داوطلبان شده است به طوری که با وجود دو هفته باقی مانده به برگزاری این آزمون هنوز هم عده ای خواهان تغییر زمان برگزاری این کنکور هستند. آزمون سراسری سال ۹۸ روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه برگزار می شود.
نظر شما