۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۴
کد خبرنگار: 1677
کد خبر: 83357165
T T
۰ نفر

مروری بر رسانه های کردستان در هفته چهارم خرداد

۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۴
کد خبر: 83357165
مروری بر رسانه های کردستان در هفته چهارم خرداد

سنندج - ایرنا - سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دو بارزانی در یک اقلیم، آسمان آبی کردستان در تسخیر بانوی رنگین، شبی که ماه پنهان شد، ماموریت دشوار آبه، همه چیز با کوچ آغاز شد، تصویری زیبا از کردستان در شبکه های ملی ارائه کنیم و مسیر اشتباه توسعه صنعتی کردستان برجسته ترین عناوین نشریات محلی کردسان در هفته چهارم خرداد ماه است.

روزنامه روژان در شماره ۲۹۳ خود به تاریخ دوشنبه ۲۷ خرداد سر مقاله خود را به تخریب به بهانه سازماندهی به قلم حیدر بایزیدی اختصاص داده و به چالش ها و معایب اجرای طرح پیشگام مدیر آموزگاران مناطق روستایی اشاره و آن را مورد نقد قرار داده و پس از آن در خبر خود به نقل جعفر عبدالملکی مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز کردستان با عنوان باید تصویری متعالی از کردستان در شبکه ملی ارائه دهیم به برنامه های آتی این رسانه استانی پرداخته است.

این روزنامه در بخش کُردی خود همچنین در مطالبی کتاب گل چیدن حین راه رفتن انوشیوان مصطفی امین مورد نقد قرار داده و علت های گرایش پایین دختران به هنر عکاسی و همچنین گرمای زمین را نیز در صفحات اجتماعی و فرهنگی خود مورد بررسی قرار داده است.

هفته نامه سیروان نیز در سرمقاله شماره ۱۰۳۸ به بهانه سفر وزیر فناوری و ارتباطات به کردستان و همچنین وضعیت تکامل تاریخی اجتماعی و رسانه‌ای جامعه ایران و کردستان با عنوان جامعه ارتباط زده پرداخته و در یادداشت اول خود نیز به قلم رمضان یوسفی رئیس حزب اتحاد ملت کردستان تاملی بر یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی داشته است.

این نشریه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، تیتر یک خود را با عنوان دو بارزانی در یک اقلیم به انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان عراق اختصاص داده در آن به حکومت پسرعموها در اقلیم و انتخاب نچیروان بارزانی به عنوان رئیس و مسرور بارزانی به عنوان رئیس دولت جدید اقلیم می پردازد.

همچنین این نشریه کُردی و فارسی در گزارش خود به قلم شیروان یاری با عنوان آسمان آبی کردستان در تسخیر بانوی رنگین به حضور پروانه های پرداخته که به علت بارش های خوب باران در شهرک اندیشه و شهرک ساحلی سنندج اشاره دارد.

در صفحه اول سیروان نیز گزارشی از جشنواره روغن کرمانشاهی (دان) با عنوان لیره‌ی زه‌رد ژنه یل کرماشان به زبان کُردی و گویش کلهری درج کرده است.

هفته نامه ئاوات در شماره ۱۳۱ نیز در گزارشی با عنوان شبی که ماه پنهان شد به نقد فیلم شبی که ماه کامل شد ساخته نرگس آبیار پرداخته و در یاداشتی دیگر به قلم یحیی صمدی با عنوان وضعیت قرمز برای پایتخت طلای سرخ وضعیت تولید توت فرنگی در کردستان و نحوه تولید کیفی آن و مشکلات تولید کنندگان را بررسی کرده است.

این هفته نامه در گزارشی دیگر به زبان کُردی با عنوان هوش و هواس (زبان گروسی) به قلم فوزیه بشارت به زندگی سرهنگ گروسی و زندگی مردم این شهر تاریخی (بیجار) و معیشت معلمان پرداخته است.

روزنامه همشهری ویژه نامه استان های کرمانشاه و کردستان در شماره ۷۶۸۷ خود گفت و گویی با محمد هلاکو نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن سنندج با عنوان مسیر اشتباه توسعه صنعتی کردستان و عدم موفقیت این استان در توسعه داشته و این موضوع را مورد بررسی قرار داده است.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ۱۵۸ نشریه در کردستان مجوز فعالیت گرفته اند که از این تعداد اکنون ۱۰۲ رسانه شامل رسانه های چاپی، خبرگزاری و پایگاه های خبری برخط و غیربرخط در استان فعال است.

۳۰۳۴/‌۹۱۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha