۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۹:۱۷
کد خبرنگار: 936
کد خبر: 83358106
T T
۱ نفر
 ۹۰ درصد تخلفات صنفی اصفهان مربوط به واحدهای بدون پروانه هستند

اصفهان- ایرنا- مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان گفت: حدود ۹۰ درصد تخلفات واحدهای صنفی این استان مربوط به واحدهای بدون پروانه است که با آنها به طور جدی برخورد خواهد شد.

جواد محمدی فشارکی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از مهمترین مشکلات نظام اقتصادی کشور در سال‌های اخیر در حوزه اصناف به حضور و فعالیت تعداد زیادی از واحدهای صنفی بدون پروانه کسب، مربوط می‌شود.
وی با اشاره به آغاز مرحله دوم طرح شناسایی صنوف بدون پروانه کسب در اصفهان اظهارداشت: این طرح از یک هفته گذشته توسط ۹۷ نفر از بازرسان مدیریت بازرسی و نظارت اصناف استان در منطقه یک شهرداری آغاز شده و شناسایی واحدهای متخلف مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان ادامه خواهد داشت.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف اصفهان اضافه کرد: از مجموع پنج هزار و ۶۵۲ واحد صنفی بازرسی شده تاکنون، یکهزار و ۲۸۵ واحد صنفی بدون پروانه در منطقه یک شهرداری اصفهان شناسایی شده و برخوردهای لازم صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه یک ششم از واحدهای صنفی که در این مدت مورد بازرسی قرار گرفتند، بدون پروانه هستند، اضافه کرد: با واحدهای صنفی بدون پروانه در صورت اقدام نکردن برای دریافت پروانه، جریمه و برخورد قانونی خواهد شد.
به گفته وی واحدهای صنفی که به تشکیل پرونده در اتحادیه‌های صنفی خود اقدام نکنند، طبق ماده ۲۷ قانون نظام صنفی با آنان برخورد و از فعالیت آنان جلوگیری به عمل خواهد آمد.
محمدی فشارکی با اشاره به اینکه این طرح در سالهای ۹۴ و ۹۵ در اصفهان انجام شد، تصریح کرد: طرح شناسایی صنوف بدون پروانه کسب در شهرستان ها از اول مردادماه آغاز خواهد شد.
وی اضافه کرد: طبق قوانین، واحدهای صنفی مکلف به اخذ پروانه کسب صنفی هستند و دریافت پروانه کسب توسط واحدهای صنفی از تبعیض و بروز تخلفات جلوگیری می‌کند و حق عضویت و مالیات و حقوق دولت هم پرداخت می‌شود.
وی اظهار داشت: درج نکردن قیمت، گرانفروشی، ارائه نکردن فاکتور خرید، ندادن صورتحساب، تبلیغ محصول برخلاف واقع، حراج غیرقانونی و تداخل صنفی بیشترین تخلف در میان واحدهای صنفی استان است.
محمدی فشارگی بیان کرد: فعالیت واحدهای صنفی بدون پروانه کسب به بستری برای انجام تخلفاتی از جمله گرانفروشی، تقلب، احتکار، عرضه کالای قاچاق و غیرقانونی تبدیل شده است.

وی با تاکید براینکه مردم اقلام مورد نیاز خود را از واحدهای صنفی دارای پروانه کسب تهیه کنند، افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، درج نکردن قیمت و نصب نرخ نامه، ندادن صورتحساب و غیره از سوی واحدهای صنفی، مراتب را به شماره تلفن ۱۳- ۳۲۳۵۲۰۱۲ مدیریت بازرسی این نهاد گزارش کنند.
بر اساس ماده ۵ قانون نظام صنفی مصوب سال ۱۳۹۲ پروانه کسب شامل مجوزی است که طبق مقررات قانون نظام صنفی به منظور شروع و یا ادامه کسب و کار و یا حرفه به فرد یا افراد صنفی برای محل مشخص یا وسیله کسب معین داده می‌شود.
طرح ویژه شناسایی صنوف بدون پروانه کسب در شهرستان اصفهان در دستور کار بازرسان اصناف قرار گرفته است و کلیه بازرسان در این طرح به صورت منطقه بندی و مویرگی با مراجعه به واحدهای صنفی مختلف و بررسی سوابق صنفی آنها، اقدام به شناسایی این واحدهای صنفی می‌کنند و این متصدیان را برای تشکیل پرونده صنفی به اتحادیه‌های مربوطه هدایت خواهند کرد.

۷۱۵۰/‏۶۰۲۶/‏
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha