عباس رستمی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آزمایشگاههای سمنان برای اعطای مجوز استاندارد از آزمایشگاههای مجهز کشور است و روند اعطای پروانه برای نصب آسانسور با اجرای طرحهای کارشناسی انجام میشود.
وی خاطر نشان کرد: سالانه ۴۲۰ تا ۴۴۰ آسانسور در استان سمنان مجوز نصب دریافت میکند و بر اساس گزارشها، مشکلی بعد از نصب در صورت تاییدیه اداره کل استاندارد وجود ندارد.
مدیرکل استاندارد استان سمنان تصریح کرد: اعطای مجوز استاندارد آسانسور در سال ۱۳۸۸ در کشور اجباری شد و آسانسورهایی که بعد از این سال در واحدهای تجاری، صنفی، خدماتی، اداری و خانگی نصب شد از استانداردهای لازم برخوردارند.
رستمی تصریح کرد: میزان نصب آسانسور در کشور به شرایط اقتصادی و میزان ساخت و سازها بستگی دارد، اما روند اعطای مجوزهای از این دست در استان مطلوب است.
مدیرکل استاندارد استان سمنان اضافه کرد: در ۱۰ سال گذشته دست کم پنج هزار آسانسور با تاییدیه استاندارد در استان سمنان نصب شد که تمامی این واحدها مجوزهای لازم برای خدمات رسانی به اقشار مردم را دارند.
وی تصریح کرد: اجرای طرح استاندارد برای ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان اجتناب ناپذیر است و با این راهبرد میتوان کنترل مطلوبی نسبت به نحوه ساخت و ساز و تجهیز واحدهای اداری و مسکونی داشت.
مدیرکل استاندارد سمنان گفت: اجرای طرحهای استاندارد در سال جاری در راستای تحقق شعار سال انجام میشود و با این راهبرد میتوان در راستای توسعه اقتصادی کشور گام برداشت.
هموطنان میتوانند برای اطمینان از استاندارد بودن کالاهای تولیدی بارکد زیر علامت استاندارد بر روی کالا را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کنند و تمام اطلاعات در رابطه با کالا در جواب پیامک اطلاع رسانی میشود.
۷۳۳۹/۶۱۰۳