در نوشتاری با عنوان "بخشودگی منافقین، دموکراسی آمریکایی را زیر سوال می برد" در این تارنمای آمریکایی آمده است: حتی پیش از برملا شدن داستان، دولت "دونالد ترامپ " متهم بود دست های دولت های خارجی در بر سر کار آمدن او تاثیر داشته و حالا دموکرات ها در پی آن هستند چگونه از تحقیقات "رابرت مولر" بازرس ویژه رسیدگی به پرونده دخالت روسیه در نتیجه انتخابات ۲۰۱۶ ریاست جمهوری آمریکا، بهره ببرند، اما حالا موضوع دیگری از دخالت خارجی ها مطرح شده است.
تحقیقات انجام شده توسط انتشارات آنلاین "اینترسپت" نشان می دهد کاخ سفید از مقاله ای نوشته شده توسط «حشمت علوی» برای توجیه خروج ترامپ از توافق هسته ای ایران در سال ۲۰۱۸ استفاده کرده است. پس از بررسی سایر مقالات علوی، یکی از اعضای پیشین مجاهدین خلق (گروهک منافقین) ارتباط این گروهک با این مقاله را تائید کرد. به گفته "حسن حیرانی" از اعضای پیشین این گروهک، "حشمت علوی " شخصیتی است که توسط تیمی از جناح سیاسی مجاهدین رهبری می شود و هرگز یک شخص واقعی نبوده است".
حیرانی گفت: این شخصیت جعلی توسط یک تیم از کارکنان مجاهدین در آلبانی اداره می شود، جایی که این گروه یکی از پایگاه هایش را دارد و برای پیام رسانی آنلاین خود از آن استفاده می شود. سخنان حیرانی توسط "سارا زهیری" محقق فارسی زبان که تمرکزش بر روی مجاهدین خلق است هم تائید شد. زهیری که منابع خود را در اختیار مقامات سایبری امنیتی دولت ایران قرار می دهد، گفت: "علوی در داخل ایران به عنوان یک حساب گروهی شناخته می شود که توسط تیمی از اعضای مجاهدین خلق (منافقین) مدیریت می شود و علوی اصلاً وجود خارجی ندارد".
این رسوایی جدید در خصوص جعلی بودن شخصیت علوی شامل یک طبقه سیاسی و رسانه ای گسترده است که با دستورالعمل غیرواقعی ضد ایرانی محاصره شده و این گروهک را تبلیغ می کنند بدون آنکه عملکرد و اقداماتشان را مورد بررسی قرار دهند. در واقع به لطف وجود کسانی که طرفدار تغییر رژیم ایران هستند، یک گروهک که توسط یک حکومت خارجی تامین مالی می شود، به راحتی به یک روایت دروغین برای تشویق و فرستادن سربازان آمریکایی به جنگ با ایران علیه منافع ملی ایالات متحده می پردازد.
اما باید خاطرنشان کرد مخاطبان هدف منافقین ایران یا ایرانیان نیستند. این گروهک به ندرت خدمات رسانه ای خود را به زبان فارسی ارائه می دهد. سازمان مجاهدین (منافقین) تقریباً به طور کلی مورد نفرت همه ایرانیان قرار دارد و هیچ اعتباری میان آنها ندارد.
پس از سال ۲۰۰۳، راهبرد نظامی مجاهدین (منافقین) در عراق تحت حکومت "صدام حسین"، ولی نعمتشان، به یک راهبرد مبتنی بر اطلاعات تحت حمایت شاهزاده "ترکی الفیصل" رئیس پیشین اطلاعات عربستان سعودی، راه خود را ادامه داد. اعضای این گروهک در حال حاضر در آلبانی مستقر هستند و تحت شرایط مطلوب دولت ترامپ، در حال گرداندن پایگاه خود با استفاده از برده های عضوش است. هدف آنها این است که از طریق فعالیت های آنلاین به دنیای مردم انگلیسی زبان نفوذ پیدا کند.
اما اینترسپت تنها یک مورد از کارهای مکرر ضد ایرانی مجاهدین را نشان داد و این تنها نوک کوه یخی است که از اقیانوس بیرون زده است. دخالت مجاهدین (منافقین) در امور داخلی آمریکا، فراتر از حملات آنلاین به ایران است.
"جان بولتون" مشاور امنیت ملی کاخ سفید و "رودی جولیانی" وکیل ترامپ، آشکارا از آنها حمایت می کنند. منافقین از مصونیت کامل برخوردار هستند و منتقدانشان در معرض اقدامات تروریستی و اعمال خشونت آمیز قرار می گیرند. "جیسون رضاییان" روزنامه نگار، می نویسد: "این تلاش ها به طور جدی به دنبال تضعیف اعتبار ما در مورد بهترین رویکرد برای مقابله با ایران است و به منظور انجام این کار به حملات شخصی متوسل می شوند.
یک سر دیگر این افشاگری، "پروژه دیس اینفورمیشن" قرار دارد. این طرح که توسط وزارت امور خارجه آمریکا تأمین مالی می شد، برای تبلیغات علیه حکومت ایران راه اندازی شد. در این برنامه با استفاده از حساب های کاربری در رسانه های اجتماعی، فعالان حقوق بشر ایرانی و آمریکایی، دانشگاهیان و روزنامه نگارانی که سیاست های سختگیرانه دولت ترامپ علیه ایران را مورد انتقاد قرار می دادند، بدنام می شدند.
بنابراین پمپئو باید جوابگوی این دست فعالیت های وزارت خانه تحت امرش باشد، اما چه کسی پشت مجاهدین (منافقین) و حشمت علوی اسرارآمیز قرار دارد. مجاهدین (منافقین) خلق چه اندازه در واشنگتن نفوذ دارند؟
باید گفت فرمول فعالیت های سازمان مجاهدین خلق "منافقین و پول شخصی یک نفر" است. این توضیح می دهد که چگونه در سال ۲۰۱۴، درست پیش از انتخابات پارلمان اروپا، پول "یک نفر" برای تامین مالی کارزار حزب راست افراطی اسلام هراس "وکس" مورد استفاده قرار گرفت. تحقیقات در مورد سوء رفتار انتخاباتی نشان داد که "دستکم ۹۷۱ هزار و ۸۹۰ یورو" از طریق هزاران اعانه ۲۰۰ تا ۵۰۰۰ یورو از طرف اعضا و طرفداران مجاهدین خلق داده شد. اما این پول اساساً متعلق به مجاهدین (منافقین) خلق نبوده بلکه پولشویی های انجام شده توسط "ویدال کوادراس" یکی از موسسین وکس و از مدافعان برجسته مجاهدین اینکار را تسهیل کرده بود. ناگفته نماند وی معاون پارلمان اروپا هم بود.
بنابراین منافقین خلق در آلبانی، از آزادی هایی که از طریق چنین پولی به آنها داده شده لذت می برند. پس از ورود مجاهدین خلق (منافقین) به آلبانی، روزنامه نگاران محلی با رفتار عجیب و غریب آنها آشنا شدند و گزارش هایی مربوط به این فعالیت ها منتشر کردند. در پاسخ، مجاهدین با استفاده از رشوه سعی کردند منتشرکنندگان این گزارش ها را بخرند. آنها همچنین از تاکتیک های ارعاب برای خاموش کردن روزنامه نگاران استفاده می کنند. یکی از روزنامه نگاران اعتراف کرده مجاهدین خلق (منافقین)، همراه با پرسنل امنیتی آلبانیایی، او را تحت تعقیب قرار داده اند و کاری کردند او در کشور خودش احساس ناامنی کند. در یک فضای عمومی، آنها از این روزنامه نگار عکس هایی گرفته اند و او را هدف تهدیدهای لفظی قرار دادند و از او خواسته بودند تلفن همراهش را تحویل آنها دهد.
فساد و فریب مجاهدین خلق (منافقین) بسیار خطرناک و دسیسه آمیز است. در آمریکا، نومحافظه کاران از آنها به عنوان ابزاری برای نابودی حزب دموکرات استفاده می کنند. از آنجایی که آنها یک گروه بی خطر نیستند، تحت نظارت شدید قرار دارند و ساده لوحانه است اگر باور کنیم سرویس های اطلاعاتی، هویت ۳ نفر پشت شخصیت حشمت علوی و دیگران در پایگاه آلبانی را نمی شناسند.
مجاهدین (منافقین) با بهره بردن از پول عربستان سعودی و حمایت سیاسی ایالات متحده از دموکراسی آمریکا برای گسترش نفوذ خود استفاده می کنند. به گفته اینترسپت، "مقالات مجاهدین خلق (منافقین) توسط دولت آمریکا بنیانگذار "بخش فارسی صدای آمریکا"، مورد استفاده قرار گرفته است.
"تارنمای لوبلاگ از نام جیم لوب سردبیر این تارنما، روزنامه نگار کهنه کاری که گزارش های تحلیلی از سیاست خارجی واشنگتن در قبال خاورمیانه می نوشت گرفته شده است. این تارنما اولین وبلاگ برای دریافت جایزه "آرتور راس" برای گزارش گیری و تجزیه و تحلیل مستقل از آکادمی دیپلماسی آمریکا در سال ۲۰۱۵ بود. این تارنما در سال ۲۰۰۸ راه اندازی شد و هدفش بیشتر تحلیل سیاستهای اتخاذ شده از سوی واشنگتن در قبال تهران بود".
نظر شما