لیلا لطیفی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در حال حاضر برای ارائه خدمات به بیماران اوتیسم در شهر بندرعباس، با مشکلات نبود پزشک متخصص این بیماری و وضعیت بد اقتصادی خانوادههای بیماران روبرو هستیم که نیازمند حمایتهای مالی خیرین است.
وی یادآور شد: اولین مرکز تخصصی و آموزشی آوای امید در بندرعباس کار خود را با هدف ارائه خدمات کار درمانی، ذهنی و گفتار درمانی برای سنین ۳ تا ۱۴ سال بیماران اوتیسمی آغاز کرد.
این کارشناس در حوزه توانبخشی بهزیستی بندرعباس اظهار داشت: این مرکز از سال ۹۷ با کادری متشکل از روانشناس بالینی، کار درمان، گفتار درمان و مربی آموزشی از ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر به بیماران اوتیسم در بندرعباس خدمات آموزشی ارائه میکند.
لطیفی خاطر نشان کرد: این اداره نیز خدماتی شامل، پرداخت وام، مسکن و ارجاع به سازمانهای دیگر برای درمان را بر عهده دارد که با توجه به نبود توانایی مالی خانوادههای بیماران، حمایت مالی خیرین را میطلبد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیماری اوتیسم از سن ۳ سالگی به بعد و گاهی از بدو تولد اتفاق میافتد، اطلاع رسانی و قانع کردن خانوادهها در خصوص آموزش و استعدادیابی فرزندان اوتیسمی آنها بسیار دشوار است زیرا به دلیل اطلاعات اندک قابل پذیرش نیست.
لطیفی بیان داشت: به منظور آگاه سازی بیشتر خانوادهها از بیماری اوتیسم، غربالگری این بیماری در پیش دبستانی و مهدهای کودک شهر بندرعباس از سال ۹۵ آغاز شد.
کارشناس مسؤول حوزه توانبخشی بهزیستی بندرعباس تصریح کرد: بیماری اوتیسم یک اختلال رشد است و با تأثیر روی مغز کودک، رفتارهای اجتماعی و مهارت ارتباط برقرار کردن را مختل میکند.
۹۹۴۴ /۶۰۴۸
نظر شما