۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۷
کد خبر: 83359615
T T
۰ نفر

حفظ اشتغال موجود هدف نخست رونق تولید در قم است

۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۱۷
کد خبر: 83359615
حفظ اشتغال موجود هدف نخست رونق تولید در قم است

قم-ایرنا-مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: هدف اصلی استان در مساله رونق تولید و اشتغال حفظ وضعیت موجود است، عارضه‌یابی و افزایش ظرفیت تولید در درجه بعدی از اولویت‌های استانی قرار دارند.

اسرافیل شعاعی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات شهرک صنعتی شکوهیه قم افزود: مشکلات واحدهای صنعتی استان برای افزایش ظرفیت تولید به‌صورت مستمر پایش و رصد می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های زیرساختی برای رونق تولید، عنوان کرد: ارائه مجوز برای شهرک‌های صنعتی به‌صورت جدی در استان دنبال شده و از سرمایه‌گذاران این بخش حمایت خواهد شد.

وی اضافه کرد: فاز توسعه شهرک صنعتی محمودآباد در ۷۸ هکتار دنبال می‌شود، همچنین توسعه شهرک قنوات در ۸۰ هکتار نیز در دستور کار استان قرار دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم افزود: فاز توسعه ۹۶ هکتاری شهرک شکوهیه برای احداث شهرک کفش و دمپایی و توسعه ۴۴ هکتاری ناحیه صنعتی سیرو نیز در دستور کار قرار دارد.

شعاعی ادامه داد: تغییر کاربری شهرک صنعتی شهاب و انتقال بنکداران به آن نیز به‌صورت جدی دنبال می‌شود، همچنین ایجاد ناحیه صنعتی پوشاک در شهر کهک و استقرار ناحیه صنعتی تولید فنر در بی دهند از روستاهای این بخش نیز در اولویت‌های اقتصادی استان قرارگرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: تأمین ۲۰ لیتر آب در ثانیه و ۱۰ مگاوات برق در شهرک الغدیر و تأمین کسری برق و گاز شهرک‌های صنعتی محمودآباد و شکوهیه به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

شعاعی با اشاره به اینکه ۷۰۰ میلیارد تومان برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی استان اعتبار موردنیاز است، افزود: اعتبار لازم برای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به برق در توان استان نبوده و باید از ظرفیت ملی استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های استان برای توانمندسازی بنگاه‌های تولیدی گفت: توسعه خوشه انگشتر و پوشاک و سوهان و عارضه‌یابی از واحدهای صنعتی و تولیدی در اولویت اقدام‌های شرکت شهرک‌های صنعتی استان قرار دارد.

وی همچنین تصریح کرد: بسیاری از واحدهای صنعتی که نیمه‌کاره رهاشده‌اند مشکلات بانکی در دریافت تسهیلات دارند که باید تعامل بیشتری برای افزایش ظرفیت‌های تولید و اشتغال استان صورت بگیرد.

۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

استاندار قم امروز و در حاشیه این جلسه، ضمن بازدید از چند واحد صنعتی، فاز توسعه آن‌ها را نیز کلنگ زنی کرد، همچنین کلنگ فاز توسعه‌ای ۹۶ هکتاری شهرک شکوهیه، شهرک کفش و دمپایی ماشینی استان نیز به زمین زده شد.

۷۴۰۳ / ‏‬ ۱۱۷۵

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha