فاطمه فکوریان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این طرح با همکاری اداره بهداشت، و پلیس پیشگیری از مواد مخدر شهرستان ری، سمنها و تشکلهای مردمی در ۱۲ روستای بخش مرکزی این شهرستان اجرا میشود.
وی تصریح کرد: این طرح با محوریت پایش سلامت، پییشگیری از اعتیاد و کاهش آسیبهای فضای مجازی انجام میشود و کارشناسان در اماکن عمومی و مساجد حضور یافته و مردم را از خطرات این رویکردها آگاه میکنند.
فکوریان با بیان اینکه پیشگیری از مواد مخدر باید در اولویت حل معضلات اجتماعی جنوب پایتخت قرار گیرد، عنوان کرد: روستاهای شهرستان ری ظرفیت و آمادگی برگزاری آموزش و مهارت در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد را دارد و باید د. این زمینه پیشقدم شد.
وی افزود: همراهی و همکاری دستگاههای مرتبط با حوزه اعتیاد در کنار بخشداری مرکزی ری میتواند راهکاری ارزشمند در عرصه مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در روستاها باشد و ا. تمامی نهادهای ذیربط نیز تقاضا داریم تا در اجرای این طرح همکاری لازم را داشته باشند.
بخشدار مرکزی ری بیان کرد: نوع آموزش اعتیاد به روستاییان با شهرها تفاوت دارد و بر همین اساس باید آموزشها به صورت تخصصی و با حضور کارشناسان مجرب انجام شود.
وی بیان کرد: چهار حوزه بهداشتی اضطراب، افسردگی، کنش اجتماعی و جسمانی کردن علائم بیماری مردم روستا در این طرح سنجیده میشود. روستاییان نیز از معضلات فضای مجازی آگاه میشوند.
فکوریان اضافه کرد: این طرح در صورت موفقیت در تمام روستاهای استان تهران اجرا میشود.
بخش مرکزی شهرستان ری از شمال به بزرگراه آزادگان، از جنوب به تقاطع ایران ترانسفو و روستای فتح آباد در جاده قدیم قم، از غرب به اتوبان صالح آباد و از شرق به بزرگراه امام رضا (ع) منتهی می شود و دارای ۲ دهستان به نام های غنی آباد و عظیمه و ۱۲ روستا است.
۱۹۷۰/۶۰۰۳
نظر شما