یونس حسینعلی زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مراکز سلامت روان محلی امسال در یک مرحله به والدین آموزش میدهند و سپس والدین از کودکان پنج تا ۶ ساله خود آزمونهای استاندارد شده را میگیرند.
وی ادامه داد: این آزمونها شامل موارد مختلفی مانند اضطراب اجتماعی، ترس از آسیبهای جسمی و استرس است که کودکان با این آزمونها در یک مرحله غربال میشوند و در صورت داشتن اختلال از سوی مراکز سلامت روان محلی به مراکز مشاوره تخصصی تحت نظر بهزیستی با یارانه معرفی میشوند.
حسینعلی زاده اضافه کرد: در اجرای این طرح، والدین برای پیشگیری و درمان اضطراب کودکان آموزش میبینند و درباره آن آگاهی پیدا میکنند و بهزیستی برای درمان اضطراب کودکان یارانه پرداخت میکند و از سوی دیگر از بروز اضطراب در آینده برای کودکان پیشگیری میشود.
وی تاکید کرد: همچنین با اجرای این طرح از مشکلات عدیده فردی و اجتماعی پیشگیری میشود و از سوی دیگر نیز خانوادهها توانمند میشوند.
بهزیستی پیش از این اعلام کرده بود که معمولاً در جهان، میزان درصد اضطراب کودکان، ۱۹ درصد بوده اما در ایران، ۲۹ درصد است.
نظارتها بر مراکز مشاوره بهزیستی بسیار قوی است
روانشناس و مدرس کلاسهای مشاوره سازمان بهزیستی کشور با اشاره به بیش از ۱۰۰ مرکز مشاوره فعال تحت نظر بهزیستی در تهران گفت: کادر نظارتی بهزیستی برای مراکز مشاوره بسیار قوی است.
حسینعلی زاده خاطرنشان کرد: در ماه چند بازرس به مراکز مشاوره بهزیستی می آیند و هزینهها را رصد میکنند تا بر اساس تعرفههای مصوب باشد.
وی تصریح کرد: به طور مثال تعرفه مصوب برای مشاوره طلاق جلسهای ۵۰ هزار و ۶۰۰ تومان است که برای هر فرد پنج جلسه پیشنهاد شده است.
حسینعلی زاده اظهار داشت: در بحث پیشگیری از طلاق، مراکز مشاوره بهزیستی خوب عمل میکنند و رجعت از طلاق اتفاق میافتد. زوجها در حین مشاوره، روشهای علمی حل مشکل را میآموزند و از طلاق برمی گردند.
روانشناس و مدرس کلاسهای مشاوره سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: نظارت بهزیستی بر مراکز مشاوره خیلی قوی است و کسی نمیتواند تخلف کند.
نظر شما