به گزارش ایرنا محمد مهدی شهریاری روز چهارشنبه در نخستین جلسه برنامه ریزی راهبردی ایمنی راههای درون شهری و برون شهری استان افزود: اگر آموزشهای مربوط به مهارتهای رانندگی به میزان کافی ارائه شود ۸۰ درصد تصادفها کاهش مییابد.
وی آموزش و پرورش را بستر آموزش و فرهنگ سازی برای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی دانست و گفت: لازم است از بستر فضای مجازی برای این موضوع بهره گرفته شود.
وی اضافه کرد: در آذربایجان غربی دستگاهها رقیب هم هستند و همپوشانی در این زمینه وجود دارد و در بسیاری موارد این موضوع صادق است.
استاندار آذربایجان غربی اظهار داشت: مردم و نظر آنها باید در تصمیم گیری ها باید اصل باشد و مشکلات در این زمینه بسیار است.
وی ادامه داد: لازم است مصوبات قبلی کمیتهها بررسی شود و میزان تحقق آنها نیز در جلسات رصد شود تا بر اساس اولویتها به دنبال حل مشکلات گام برداشت.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز در این جلسه گفت: بر اساس مفاد قانون مصوب و برنامه پنج ساله ششم کشور کاهش سالانه ۱۰ درصد از تصادفات منجر به فوت در دستور کار قرار گرفته که بر همین اساس تدوین برنامه جامع کاهش تصادفات رانندگی در استان آغاز شده است.
پیمان آرامون افزود: انجام مطالعات و ارائه طرحهای پیشنهادی برای تهیه این برنامه در داخل شهرها برعهده پلیس و شهرداریها و در محورهای برون شهری برعهده اداره کل راهداری سپرده شده است که پس از اتمام مطالعات در قالب برنامهای جامع تدوین و به دستگاههای اجرایی ابلاغ میشود.
وی اضافه کرد: در زمینه ساماندهی ورودی شهرها نیز با توجه به وقوع نزدیک به ۷۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتر ورودی شهرها مقرر شده است دستگاههای مسئول براساس مصوبات کمیسیون ایمنی راههای استان تمامی اقدامات لازم در استقرار اکیپها، اصلاح و ایمن سازی و آموزش را انجام دهند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی در ادامه به توسعه مراکز معاینه فنی خودروها در استان اشاره کرد و گفت: در حوزه خودروهای سبک ۳۱ مرکز معاینه فنی با ۴۱ خط و در بخش خودروهای سنگین و دیزیلی نیز پنج مرکز با پنج خط فعال بوده و ۲ مرکز نیز در دست احداث است.
آرامون از رشد ۲۰ درصدی صدور برگ معاینه فنی در سال گذشته خبر داد و افزود: سال گذشته ۴۴۵ هزار و ۳۴۲ برگ معاینه فنی صادر شده که نسبت به سال ۹۶ افزایش ۲۰ درصدی داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی در این جلسه گفت: نیاز اعتباری استان برای اجرای خط کشی همه محورهای ارتباطی آذربایجان غربی ۳۰ میلیارد تومان است.
ارسلان شکری افزود: خط کشی تنها یکی از ابزارهای مهم در راستای افزایش ایمنی ترددهای جادهای است و نیوجرصی نیز بعنوان ابزار دوم نیازمند اعتبارات بالای ۵۰۰ میلیارد تومان است که امید است با تأمین ان شاهد ایمنی کامل در ترددهای جادهای بود.
وی اضافه کرد: با توجه به آغاز نهضت راههای روستایی در آذربایجان غربی قول اختصاص سه هزار تن قیر در این زمینه داده شده بود که تاکنون محقق نشده اما با تلاشهای صورت گرفته این نهضت در استان کلید خورده است.
به گزارش ایرنا سوانح رانندگی جزو سه عامل اصلی مرگ و میر در کشور و آذربایجان غربی است و سالانه افزون بر ۱۶ هزار نفر در کشور و بیش از ۵۰۰ نفر در این استان جان خود را بر اثر این سوانح از دست میدهند.
این استان مرزی و کوهستانی ۱۲ هزار کیلومتر راه دارد که از این میزان سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر بزرگراه، جاده اصلی و فرعی است.
۷۱۲۹/۷۱۲۵
نظر شما