به گزارش ایرنا، حمید شکری روز یکشنبه در جلسه کمیسیون نظارت بر واحدها صنفی شهرستان افزود: یکی از مهمترین مشکلات نظام اقتصادی کشور در سالهای اخیر در حوزه اصناف به حضور و فعالیت تعداد زیادی از واحدهای صنفی بدون پروانه کسب، مربوط میشود.
وی اضافه کرد: واحدهای صنفی بدون پروانه باید برای دریافت پروانه اقدام کنند و در صورت عدم اقدام، با آنها برخورد قانونی میشود.
شکری ادامه داد: دستگاههای متولی نیز با ایجاد زمینه مناسب برای واحدهای صنفی نسبت به صدور پروانه کسب همکاریهای لازم را با آنها داشته باشند.
وی همچنین به باغ رستورانهای مسیر روستاهای علویان و نوا اشاره کرد و گفت: واحدهای صنفی فعال در این مسیرها باید نسبت به دریافت پروانه و رعایت اصول و موارد بهداشتی اقدام کنند در غیر این صورت با متخلفان برابر قانون برخورد و واحد صنفی پلمب خواهد شد.
شکری ادامه داد: عرضه قلیان نیز در کافههای سنتی و رستورانهای شهرستان ممنوع بوده و برای هیچیک از قلیان سراها مجوز و پروانه فعالیت صادر نمیشود.
وی اضافه کرد: همچنین مواد غذایی تولید شده در منازل و اماکن غیر مجاز نیز باید پروانه بهداشتی داشته باشند.
شکری همچنین با انتقاد از ضعف بازرسی در این حوزه افزود: در حوزه بازرسی در شهرتان ضعیف هستیم و باید در این خصوص فعالیت و برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم.
وی گفت: تشکیل گشتهای مشترک بازرسی از راه حلهایی است که باید در اولویت دستگاههای متولی قرار گیرد.
فرماندار مراغه همچنین به حمایت از واحدهای صنفی کوچک و محلی در شهرستان اشاره کرد و گفت: در این راستا به فروشگاههای بزرگ در شهرستان مجوز فعالیت صادر نمیشود. شکری از توزیع حدود ۸۵۰ تن شکر به نرخ دولتی در مراغه خبر داد و افزود: در روزهای آینده نیز حدود ۶۸ تن شکر به نرخ مصوب در این شهرستان عرضه خواهد شد.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
۳۰۷۷/۹۸۸۰