محمد دستورانی عصر شنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: چشم انداز استان سمنان در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ سوق دادن بیش از پیش دانش آموزان به رشتههای فنی و مهارتی است و به روز نبودن تجهیزات هنرستانها و دبیرستانهای کار و دانش این استان مانع دستیابی به نتیجه مطلوب است.
وی ادامه داد: مهارت آموزی ضرورتی انکار ناپذیر برای کاهش نرخ بیکاری و اشتغالزایی است و برای سوق دادن دانش آموزان به رشتههای فنی باید به آنان آموزش داد.
وی با اشاره به طرح ایران مهارت، ابراز داشت: طرح ایران مهارت با ایجاد روحیه کارآفرینی در بین دانش آموزان و شکوفایی استعدادها، نقشی مؤثر در تشویق دانش آموزان به رشتههای فنی دارد.
دستورانی با بیان اینکه ایران مهارت یک طرح ملی است که هدف از اجرای آن، ارائه دورههای مهارتی آموزشی برای دانش آموزان دورههای اول و دوم متوسطه است، تصریح کرد: سمنان جزء استانهای پیشرو در اجرای طرح ایران مهارت است که رتبه یک کشوری را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه متوسط مهارت آموزی در استان سمنان، ۱۷ درصد از متوسط کشوری در طرح ایران مهارت بالاتر است، ادامه داد: نیازسنجی دانش آموزان در دوره اول متوسطه، شناسایی ظرفیتهای کسب و کار هر منطقه و کاهش شهریه از جمله علتهای دستیابی به این موفقیت بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ با اجرای طرحهای «ایران مهارت» در دوره متوسطه اول و «هر دانش آموز یک مهارت» در متوسطه دوم، تعداد ۱۵ هزار و ۷۳۶ دانش آموز در استان سمنان با مهارت آموزی آشنا شدند.
۱۲۰ هزار دانش آموز در یک هزار مدرسه استان سمنان به تحصیل مشغول هستند.
۷۳۴۲/۶۱۰۳