۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۳۶
کد خبرنگار: 1379
کد خبر: 83362299
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی نیاز زیرساختی سلامت در ساوه است

ساوه - ایرنا - وزیر بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی گفت: عملیات اجرایی بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه به عنوان یکی از طرح های زیرساختی سلامت و اولویت های وزارت خانه کلید خورده و که باید در ساخت و تجهیز آن از ظرفیت خیران استفاده شود.

به گزارش ایرنا، «سعید نمکی» روز پنجشنبه درحاشیه آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه در جمع اصحاب رسانه، افزود: مطالعات این طرح مهم سلامت انجام شده و ردیف بودجه برای ساخت این مرکز درمان تخصصی در سال جاری وجود دارد.

وی اظهار امیدواری کرد: تلاش بر این است که با تخصیص اعتبارات مناسب دربازه زمانی ۲ سال روند عملیات اجرایی این طرح مهم سلامت شتاب بگیرد و مردم ساوه از مزایای خدمات درمانی تخصصی و به روز بهره مند شوند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: ساوه با وجود نزدیکی به پایتخت کمبودهایی را در زیرساخت های سلامت دارد و افزایش جمعیت آن در سال های اخیر لزوم تقویت تخت های بیمارستانی و خدمات کیفی سلامت را دوچندان کرده است که به همین دلیل این وزارت خانه در برنامه های خود جبران کاستی های درمانی ساوه را گنجانده است.

نمکی عنوان کرد: در جریان سفر یک روزه به استان مرکزی صبح امروز مرکز جامع سلامت پرندک و بیمارستان مامونیه راه اندازی شد که ظرفیتی مهم در بهبود خدمات کیفی به مردم این خطه است.

وی در خصوص انتقاداتی که نسبت به جابه جایی بیمارستان قدیمی آسیابک عنوان شده، بیان کر: تیمی به ریاست یکی از معاونان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مامور می شود تا با کمک مقامات محلی رسیدگی به این مسئله را دنبال کند اما سیاست این وزارتخانه بر خدمات پراکنده و فاقد کیفیت نیست بلکه مردم باید از بهترین امکانات در حوزه بهداشت و درمان برخوردار باشند.

نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه نیز گفت: ساوه تنها شهرستانی است که در ۴۰ سال اخیر از نعمت ساخت بیمارستان جدید محروم بوده است درحالی رشد جمعیت که این شهرستان از ۲۰ به ۳۰۰ هزار نفر بوده است.

«محمد رضا منصوری» افزود: با وجود تامین زمین از محل منابع طبیعی برای ساخت بیمارستان جدید در ساوه، در سال های گذشته این طرح تامین اعتبار نداشته که منجر به بازپس گیری زمین شده بود ولی با تلاش های به عمل آمده، واگذاری زمینی به وسعت ۲۵ هزار متر مربع قطعی شده و با موافقت دولت و کمیسیون تلفیق مجلس عملیات اجرایی آن کلید خورد.

وی اظهار کرد: برآورد منابع مالی مورد نیاز ساخت و تجهیز این مرکز درمانی مدرن و تخصصی در ساوه یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال است.

منصوری گفت: کارکرد این بیمارستان آموزشی درمانی خواهد بود و انتظار است که درجه دانشکده علوم پزشکی ساوه را نیز با فعالیت خود بهبود دهد و رشته های پزشکی هم در این دانشکده تدریس شود.

وی گفت: اگرچه اکنون در شهرستان های ساوه و زرندیه اکنون مشکلی در زمینه پزشک متخصص وجود ندارد و ۱۰۰ پزشک ارایه خدمت دارند اما باید زیرساخت های پرورش نیروی انسانی و ارایه خدمات مطلوب درمانی را برای سال های آتی این مناطق فراهم کرد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی از توجه خاص به ایجاد زیرساخت های درمانی و بیمارستانی، ساخت ۲۴ درمانگاه و به ثمر رسیدن بیمارستان ۳۲ تختخوابی زرندیه قدردانی کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیأت همراه صبح روز پنجشنبه در سفر یک روزه به ساوه و زرندیه مرکز جامع سلامت شهر پرندک و بیمارستان امام رضا (ع) در شهر مامونیه را بهره برداری کرد.

شرکت در آیین آغاز عملیات اجرایی بیمارستان جدید ساوه از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان‌های ساوه و زرندیه است.

شهرستان‌های ساوه با ۲۸۵ و زرندیه با ۶۵ هزار نفر جمعیت زیر پوشش خدمات دانشکده علوم پزشکی ساوه قرار دارند.

۹۹۲۱/‏/‏۶۰۱۳/‏۶۵۳۹

برچسب‌ها