باقر کرمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جامعه هدف طرح مانا، نوجوانان دختر و پسر رنج سنی ۱۳ تا ۱۸ سال را در بر می گیرد که از طریق پایگاه های سلامت اجتماعی جذب می شوند.
وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح ۱۵ پایگاه در استان یش بینی شده است، افزود: با برنامه ریزی های انجام شده ۲۷ مربی و تسهیلگر دارای مدارک کارشناسی و بالاتر در رشته های روانشناسی، علوم اجتماعی و علوم تربیتی آموزش های لازم را برای اجرای این طرح در استان دیده اند.
معاون امور پیشگیری بهزیستی کردستان یادآور شد: طرح مانا به صورت کارگاهی و عملی و در ۱۲ جلسه طراحی شده و جامعه هدف را در ۳۰ گروه زیر پوشش قرار می دهد ضمن اینکه نوجوانان در این کارگاه ها تقویت مهارت های ارتباطی و کارگروهی و تبدیل چالش ها و تهدیدات دوره بلوغ به فرصت را فرا می گیرند.
وی ارتقای توانمندی های نوجوانان در زمینه شیوه های همیاری اجتماعی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در محلات و ایجاد و توسعه ظرفیت های مشارکت نوجوانان در موسسات خصوصی مانند پایگاه های سلامت اجتماعی را از دیگر اهداف اجرای این طرح اعلام کرد.
کرمی تاکید کرد: در مدت زمان اجرای طرح والدین نیز درگیر بوده و باید فرزندان خود را در زمینه فراگیری مهارت های مختلف اجتماعی که در قالب این طرح بیان می شود همراهی کرده و حامی آنان باشند.
طرح مانا (مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران) تعطیلات تابستان امسال در سه محور پایگاه سلامت اجتماعی، آموزش مهارت های اجتماعی و اوقات فراغت پیشگیری از آسیب های اجتماعی توسط بهزیستی اجرا می شود.
۷۳۴۸/۹۱۰۲
نظر شما