ارسلان شکری روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایمنی جادهها نقش بسزایی در کاهش تلفات جادهای دارد و اختصاص این اعتبارات یکی از نیازهای اساسی حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای به شمار می رود؛ ۳۰۰ میلیارد ریال از این اعتبارات برای خط کشی محورهای ارتباطی استان مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه خط کشی تنها یکی از ابزارهای مهم در راستای افزایش ایمنی ترددهای جادهای است، ادامه داد: نیوجرسی به عنوان ابزار دوم نیازمند اعتبارات بالای پنج هزار میلیارد ریال است که امیدواریم با تأمین اعتبارات شاهد نصب آن در محورهای مواصلاتی استان باشیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۰ نقطه پرحادثه در استان حذف شد، گفت: هم اکنون ۳۵ نقطه پرتصادف و ۱۰ نقطه مستعد تصادف در محورهای ارتباطی استان وجود دارد.
وی اضافه کرد: مطالعه کامل حذف ۱۷ نقطه پرحادثه راههای استان در دستور کار است که از این تعداد نقطه پر تصادف، ۱۱ نقطه در مرحله مناقصه و واگذاری به پیمانکار قرار دارد.
شکری افزود: بقیه نقاط حادثه خیز استان در مرحله مطالعه و برگزاری مناقصه برای اصلاح است و در این راستا تفاهم نامهای بین استانداری و راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی مبنی بر تأمین اعتبارات رفع نقاط پر تصادف جادهای به صورت مشارکت ۵۰ درصدی منعقد شده است.
وی اضافه کرد: نهضت بهسازی راه های روستایی در آذربایجان غربی نیز آغاز شده و در این راستا قول اختصاص ۳ هزار تن قیر داده شده بود که محقق نشده است.
وی ادامه داد: با وجود این بدقولی، تلاشهای ما برای بهبود وضعیت راههای روستایی همچنان ادامه دارد و منتظر دریافت این سهمیه هستیم.
آذربایجان غربی بیش از ۱۲ هزار کیلومتر جاده دارد که از این میزان، بیش از سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر جاده اصلی، فرعی، بزرگراه و آزادراه است؛ در جادههای استان سالانه حدود ۵۰۰ نفر جان خود را از دست میدهند و افزون بر ۱۰ برابر این عدد نیز مصدوم میشوند.
۸۱۳۷/۳۰۷۲
نظر شما