به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، باتریها موجب افزایش قابل توجه وزن رباتها میشوند و قابلیت حرکت، سرعت و مسافت طی شده توسط آنها را محدود میکنند. بنابراین محققان به سراغ راهکار دیگری برای ذخیره انرژی رفتند که علاوه بر تأمین توان موردنیاز ربات، قادر است به طور هیدرولیکی نیروی محرکه لازم برای حرکت ربات را نیز فراهم کند.
این ماهی رباتیک ۴۰ سانتیمتر طول دارد و از جنس سیلیکون ساخته شده است. این ربات به دو پمپ هیدرولیکی مجهز است که به باتریهای سلول روی – یدید متصل هستند. یکی از پمپها با انتقال یک محلول الکترولیت که به عنوان خون الکتریکی شناخته میشود از یک بخش دم به بخش دیگر، دم ماهی را حرکت میدهد و پمپ دیگر مایع را از بالههای پشتی به بالههای جانبی و زیرین ربات هدایت میکند. این سیستم با استفاده از مایع الکترولیت به عنوان منبع تأمین انرژی مکانیکی و الکتریکی، موجب کاهش جرم ربات و در نتیجه افزایش نسبی بار انرژی آن شده و ربات را قادر میسازد با هر بار شارژ ۳۶ ساعت را به طور خودکار شنا کند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature منتشر شده است.
تهران – ایرنا - محققان دانشگاه کرنل یک ماهی رباتیک نرم ساختند که توان مورد نیاز خود را از نوعی خون الکتریکی به دست میآورد.
نظر شما