اکبر بهنامجو روز شنبه در جریان بررسی این طرح خواستار به روز کردن آمارهای ضروری برای استفاده در توسعه استان شد و گفت: توجه همه جانبه به بخش های مختلف نیازمند ترسیم سیمای توسعه استان در هر پنج سال در حوزه های کشاورزی، گردشگری، صنعت و خدمات است سند آمایش این مسیر را هموار می کند.
وی افزود: همچنین لازم است در طرح آمایش برنامه هایی برای تثبیت جمعیت در شهرستان ها و جلوگیری از مهاجرت در فاز اول و در فازهای بعدی نیز برنامه های افزایش جمعیت ارائه شود.
استاندار اردبیل بیان کرد: مشاور طرح باید در فازهای بعدی ایده ها و پیشنهاد های نخبگان استان را در این طرح لحاظ کرده و دانشگاه ها را در پیشبرد امور مشارکت دهد.
بهنامجو اظهار داشت: استان اردبیل یک استان کشاورزی و گردشگری است و براین اساس در طرح مذکور باید ضمن حفاظت از منابع طبیعی بسترهای توسعه کشاورزی و گردشگری لحاظ شود.
داود شایقی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل هم در این جلسه گفت: اطلاعات اولیه از شهرستان های این استان در ارتباط با تهیه سند آمایش سرزمینی تهیه و آماده شده است.
وی افزود: از اردیبهشت ماه سال گذشته جمع آوری اطلاعات با همکاری فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی در همه شهرستان های استان شروع شده و تیم های حاضر در تهیه این سند با حضور در کمیته های شهرستانی سعی کرده اند اطلاعات را احصا و نسبت به یکپارچه سازی این اطلاعات مکانی و تحلیل اقدام کنند.
شایقی با بیان اینکه اطلاعات جمع آوری شده در حال بروز رسانی نقشه ها و عکس برداری است، گفت: علاوه بر بهره گیری از توان شبکه نخبگان استان، تلاش شده تحلیل ها به سرانجام برسد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با بیان اینکه سند توسعه همه جانبه هر ۱۰ شهرستان این استان تدوین می شود، افزود: برای تدوین این سند همکاری دستگاه های اجرایی الزامی است تا اطلاعات دقیق و شفاف به مشاوران مربوطه داده شود.
فاز اول طرح مطالعاتی آمایش استان برای افق ۱۴۲۴ از اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز شده است.
۷۱۱۰/ ۱۲۵۷
نظر شما