باشگاه فوتبال نساجی که در ماههای اخیر با حاشیههای پررنگی در حوزه مدیریت دست و پنجه نرم کرد و کمتر از یک هفته است که با انتخاب سرمربی در مسیر آرامش قرار گرفته، دیروز با واگذاری صددرصد سهام باشگاه توسط «فرهاد صنیعیفر» و «رضا حدادیان» به مالک جدید، وارد دوره جدیدی از مدیریت شد.
آتشی که زیر خاکستر اختلافات مدیریتی باشگاه نساجی وجود داشت و هر از چند گاهی هم عیان میشد از هفته بیست و نهم لیگ هیجدهم رسماً زبانه کشید و چالش سرنوشت ساز را برای این باشگاه رقم زد. هر دو مالک باشگاه در ۴ ماه اخیر چندین بار اعلام کرده بودند که میلی به تیمداری ندارند و حاضرند سهام تیم را ببخشند، اما پیگیریهای هواداران و پیشکسوتان نساجی باعث شد که استاندار مازندران برای دومین بار در ماههای اخیر به طور مستقیم وارد زمین نساجی شود و جلسهای با حدادیان و صنیعیفر برگزار کند تا برای ادامه فعالیت در نساجی متقاعد شوند.
نخستین بار ۲۵ بهمن سال گذشته بود که «احمد حسینزادگان» جلسهای با «علی امیری» مدیرعامل وقت نساجی و دو مالک باشگاه در تهران برگزار کرد، روزهایی که نیمفصل دوم لیگ هیجدهم قرار بود آغاز شود و نساجی هنوز سرمربی و کادر فنی نداشت. آن جلسه به حل موقت مشکلات منجر شد، اما پس از مدتی دوباره مشکلات سر باز کردند و نساجی باز هم گرفتار گرداب حاشیهها شد.
با پایان فصل، حاشیهها در نساجی پررنگتر شد و این بار مالکان به طور تقریباً صریحتری اعلام کردند که حاضر به ادامه فعالیت در نساجی نیستند. ۱۱ خرداد استاندار مازندران برای دومین بار جلسهای را همراه با برادرش «حبیب حسینزادگان» مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با مالکان نساجی برگزار کرد و تلاش شد تا صنیعیفر و حدادیان در کنار هم به فعالیتشان ادامه دهند.
دو هفته طول کشید تا از سوی مالکان گامی برای نساجی برداشته شود و پس از دو هفته، بالاخره «محمدرضا مهاجری» به عنوان سرمربی نساجی انتخاب شد.یک روز پیش از انتخاب مهاجری، زمزمههایی از نوشته شدن قرارداد فروش سهام باشگاه نساجی و امضا کردن قرارداد توسط «رضا حدادیان» مطرح شد، قراردادی که طبق آن حدادیان ۴۰ درصد سهام خود از باشگاه را فروخت، اما فروش ۶۰ درصد تحت مالکیت صنیعیفر به امضای او نرسید و به همین دلیل معامله سرنگرفت.
صنیعیفر حتی پس از انتخاب سرمربی با بازیکنان باشگاه جلسه برگزار کرد. این طور به نظر میرسید که او عزم خود را برای ادامه فعالیت در نساجی جزم کرده و شاید هم روی وعدههای حمایتی نماینده عالی دولت و مدیرکل ورزش و جوانان در مازندران حساب ویژهای باز کرد، اما یک هفته پس از این تصمیم، صنیعیفر نیز راضی به فروش سهام ۶۰ درصدی خود از نساجی شد و امتیاز این تیم به مالک جدید واگذار شد.
نماینده تام الاختیار بی مرجع
مالک جدید باشگاه هنوز رسماً معرفی نشده است؛ اما «محمدعلی قنبری» که معرف «مهدی پرهام» و «حسین قاسمنژاد» مالکان پیشین نساجی به این باشگاه بود، به عنوان نماینده تامالاختیار مالک جدید باشگاه نساجی معرفی شده است.
شنیدهها حکایت از این دارند که مالکیت جدید باشگاه نساجی شخص و شاید هم اشخاصی متمول از صنف آهنفروشان هستند که سهام باشگاه را به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان خریداری کردند. البته در این زمینه خبر رسمی هنوز منتشر نشده است.
قنبری در نخستین مصاحبه خود پس از واگذاری سهام باشگاه به مالک جدید به عنوان نماینده تامالاختیار باشگاه نساجی اعلام کرده که تمام عزم مدیریت جدید نساجی برای حل مشکلات این تیم به کار گرفته میشود و هدف اصلی و مهم مالک جدید که به زودی معرفی خواهد شد نیز رساندن باشگاه به درآمد پایدار و اقتصادی کردن فوتبال در نساجی است.
مالک جدید نساجی طبق گفتههای نماینده تامالاختیارش قصد دارد با نگاهی صنعتگونه به فوتبال، نساجی را به درآمد برساند و این تیم را از نظر اقتصادی به باشگاهی حرفهای تبدیل کند.
با تغییر مالکیت باشگاه هرچند که مدیریت باشگاه تغییر میکند، اما وظیفه و تکلیف همگانی در مازندران از جمله در رده مسئولان استان برای حمایت از سرمایهگذاران و هموار کردن مسیر فعالیت آنها بر جای خود باقی است. آنچه که برای هواداران باشگاه نساجی به عنوان تنها نماینده فوتبال شمال کشور در لیگ نوزدهم و یکی از پرطرفدارترین تیمهای خارج از پایتخت مطرح است، حفظ اعتبار و جایگاه این باشگاه است و این اعتبار با همکاری همه جانبه مسئولان مربوطه و مالکیت باشگاه میسر خواهد شد.
آنچه مسلم است اینکه مازندران پس از حدود دسه دهه صاحب نماینده در سطح اول فوتبال کشور شده است و نگه داشتن آن در این سطح کف مطالبات مردم بویژه هواداران خسته نساجی است ولی این مطالبه تنها در صورتی قابل تحقق است که مسایل تیم یک بار برای همیشه شفاف سازی شود.
صنیعیفر و حدادیان نیز مانند پرهام هزینههای زیادی برای نساجی متقبل شدند و همواره از برخی کمبودها گلایه داشتند. این کمبودها اگر برطرف نشوند، میتوانند مالک جدید را نیز با چالش مواجه کند.
۹۹۲۷/۱۶۵۴
نظر شما