طاهر روشندل روز یکشنبه در جلسه هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان با محوریت راه اندازی دانشگاه فرهنگیان در شهرستانهای اهر و میانه در محل استانداری استان آذربایجان شرقی برقراری و احیای دانشگاههای فرهنگیان در شهرستانهای با جمعیت بالا را ممکنترین راه برای تأمین نیاز معلم در استان دانست و اظهار داشت: مطابق دستورالعمل راه اندازی دانشگاه فرهنگیان، تمامی فضاها، امکانات و نیروهای دانشگاههای فرهنگیان در سراسر کشور باید از طریق اداره کلهای آموزش و پرورش استانها تأمین شود.
وی با اشاره به برخی دستاوردهای دانشگاه فرهنگیان در سال گذشته گفت: در سال گذشته با افزایش چند برابری ظرفیت پذیرش دانشجو معلمان، توزیع و ثبت اطلاعات دانشجویان به تعداد ۲۵۰۰۰ نفر در پورتال سازمان سنجش با بیش از ۶۰۰۰ رکورد ثبت در سال ۹۷ انجام شد.
وی همچنین انعقاد تفاهم نامه همکاری کارورزی مدیریتهای استانی دانشگاه فرهنگیان با ادارات کل آموزش و پرورش استانهای سراسر کشور، آموزش حدود ۱۰۰۰۰ نفر از مهارت آموزان (طبق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه) و برگزاری دورههای دانش افزایی ویژه استادان را از جمله توفیقات سال گذشته عنوان کرد.
استاندار آذربایجان شرقی ضمن تقدیر از تلاش برای ایجاد دانشگاه فرهنگیان در سایر شهرستانهای این استان، حفظ و ارتقای کیفیت دانشگاهها را خواستار شد.
محمدرضا پور محمدی خاطرنشان کرد: آمایش سرزمینی، کار کارشناسی، داشتن معیار، ساز و کار و همچنین هدف صریح، روشن و مشخص، زیر ساختهای مناسب و امکانات خوب و مدرن برای ایجاد مراکز مختلف برای دانشگاه فرهنگیان ضروری است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز گفت: ضمن حمایت از طرح احیا و راه اندازی دانشگاه فرهنگیان در شهرستانهای استان، همکاری بین بخشی را کلیدی ترین راه حل برای مسائل و مشکلات پیش رو میدانیم.
جعفر پاشایی اعلام کردد: امکان جذب دانشجو معلم برای این مراکز به جای جذب مهارت آموز وجود دارد و تلاش خواهیم کرد تا این امر محقق شود.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی هم منطقه ارسباران را دارای ظرفیتهای بالقوه فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: اهر شاه راه کلیدی و نقطه اتصال شهرهای مهم شمال غرب کشور است که این شرایط بسیار حیاتی و منحصر به فرد و همچنین سابقه علمی و فرهنگی مردم شهرستان ضرورت ایجاد دانشگاه فرهنگیان را در این خطه اجتناب ناپذیر میکند.
بیت اله عبداللهی در ادامه گفت: شهر اهر شهری علمی و فرهنگی بوده و مردم آن دوست دار تعلیم و تربیت هستند و مشاهیر و مفاخر علمی و ادبی فراوانی از این شهر برخاستهاند و همچنین خانوادهها نیز حاضرند در هر شرایطی از ادامه تحصیل فرزندان خود حمایت کنند.
وی گفت: با ایجاد دانشگاه فرهنگیان را در منطقه اهر، دانشجو معلمان شهرستانهای هریس، خواجه، ورزقان، خاروانا، کلیبر، خدافرین، هوراند و سراب نیازی به سفر به تبریز نداشته و مشکلات حمل و نقل برای تحصیل، دوری از خانواده، هزینههای اضافی و سایر آسیبهای آن کاسته خواهد شد.
بر اساس این گزارش طرح احیا و راه اندازی مجدد دانشگاه فرهنگیان در شهرستان اهر با موافقت کلیه اعضا تصویب شد.
در زمان حاضر دانشگاه فرهنگیان دارای ۲ پردیس دانشگاهی خواهران و برادران در تبریز است و پیش از این ایجاد پردیسهای مراغه، مرند و میانه مصوب شده است.
۳۰۷۱
نظر شما