به گزارش ایرنا، احمد مرادپور روز دوشنبه در جلسه ستاد بحران استان افزود: بروز سیل موجب تجمع سنگ های بسیار در زیر آبشارها و بستر رودخانه شده که با توجه به کدر بودن آب، گردشگران و شناگران بدون اطلاع از این موارد وارد آب شده و دچار مشکل می شوند.
وی ادامه داد: وضعیت غرق شدگی در رودخانه و آبشارهای استان نگران کننده است و باید اقدامات تبلیغی و اطلاع رسانی گسترده در این رابطه انجام شود.
وی با تاکید بر بررسی ابعاد و دبی جدید رودخانه های استان تصریح کرد: عمق رودخانه ها تغییر یافته و شنا بدون اطلاع از منطقه و عدم آگاهی از فنون لازم موجب حوادث جدی برای افراد خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان ادامه داد: باید برنامه های آموزشی و تبلیغی در صدا و سیما، فضای مجازی و سایر رسانه ها تدوین و منتشر شود تا گردشگران با احتیاط بیشتری وارد رودخانه ها شوند.
** افزایش ۱۱۷ درصدی تعداد غرق شدگان درآبشار بیشه
مرادپور گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۹ نفر در آبهای استان غرق شده اند.
وی تعداد غرق شدگان سیل و سایر موارد را ۲۳ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۱۷ درصد مربوط به سیل پنجم فروردین بوده و سیل ۱۲ فروردین نیز فوتی نداشته در حالیکه وسعت و حجم تخریب سیل در استان کم نظیر بود.
وی تصریح کرد: امسال چهار نفر در منطقه تفریحی بیشه غرق شده اند که این رقم معادل ۲۱ درصد ۱۹ نفر کل استان و عددی نگران کننده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان افزود: حادثه بزرگ سیل با عبور ۶ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در ثانیه از رودخانه کشکان تها چهار کشته داشت درحالیکه افرادی که برای تفریح و گردشگری به رودخانه ها مراجعه کرده اند ۸۳ درصد فوتی ها را به خود اختصاص داده اند.
مرادپور ادامه داد: طی سه ماهه امسال چهار نفر در بیشه غرق شده اند که مقایسه این رقم ها، بیانگر افزایش ۱۱۷ درصدی تعداد غرق شدگان در این منطقه است.
وی با تاکید بر تدوین برنامه فوری و موثر برای این مهم گفت: تا انجام اقدامات آتی، دهیار منطقه باید نسبت به اعلام هشدار برای گردشگران از طریق بلندگوهای سیار اقدام کند.
وی وضعیت کنونی را نگران کننده دانست و ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا و جذابیت رودخانه ها، چنانچه کار تبلیغی و اطلاع رسانی فوری انجام ندهیم تعداد کشته ها بیشتر می شود.
آبشار بیشه از جاذبه های طبیعی و منحصر به فرد ایران در خرم آباد است که به عنوان چهل و هشتمین اثر ملی در فهرست میراث طبیعی ایران قرار دارد.
۷۲۶۹/۶۰۶۰
نظر شما