«مجید قاسمی» روز دوشنبه در مراسم امضای تفاهمنامه تأمین سه هزار میلیارد تومان منابع مالی برای بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده با استفاده از منابع مالی بانکها، افزود: ۱۰ درصد منابع نیز توسط بازار سرمایه تأمین میشود که آن نیز از طریق شبکه بانکی صورت میگیرد.
وی افزود: با وجود نقش نظام بانکی در شرایط سخت اقتصادی کنونی، همواره علیه آن جبهه گیری میشود و از مزایای آن سخنی گفته نمیشود.
مدیرعامل بانک پاسارگاد با درخواست برای برگزاری نشست مشترک بانکها با رئیس جمهوری گفت: بانکها اکنون به علت تحریمها، تحت فشار زیادی هستند.
«محمدرضا حسین زاده» رئیس شورای هماهنگی بانکها نیز در این مراسم گفت: پس از وقوع سیل، بانکها به صورت خودجوش اقدام به کمک رسانی کردند.
وی افزود: بانکها قرار است سه هزار میلیارد تومان منابع برای بازسازی زیرساختهای مناطق سیل زده تأمین کنند که جدا از تسهیلاتی است که به منظور کمک به بازسازی خانهها و مزارع کشاورزی پرداخت میشود.
مدیرعامل بانک ملی با بیان اینکه کار بازسازی خانههای آسیب دیده در مناطق زلزله سرپل ذهاب چندی پیش به پایان رسید، اظهار داشت: خانههای سیل زدگان نیز با کمک شبکه بانکی و سایر ارگانها تا پایان امسال نوسازی و راههای مواصلاتی نیز بازسازی خواهد شد.
کوروش پرویزیان رئیس کانون بانکهای خصوصی نیز گفت: بانکها حدود پنج هزار میلیارد تومان برای اشتغالزایی در مناطق سیل زده، تسهیلات پرداخت میکنند.
وی ادامه داد: بانکهای خصوصی نیز ۱,۲۰۰ میلیارد تومان را برای بازسازی زیرساختهای مناطق سیل زده اختصاص میدهند.
مراسم امضای تفاهمنامه تأمین سه هزار میلیارد تومان منابع مالی بازسازی و نوسازی مناطق آسیبدیده از سیل فروردین ۱۳۹۸ با استفاده از منابع داخلی بانکها، امروز با حضور محمدباقر نوبخت، معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با شرکت مدیران عامل بانکهای دولتی و خصوصی در محل این سازمان برگزار شد.
نظر شما