اقبال طیب طاهر روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سرسرای همایشهای شرکت توزیع برق دزفول افزود: مصرف برق در شهرستان دزفول از استانهای چهارمحال بختیاری، زنجان، قزوین، قم و کهگیلویه و بویراحمد بیشتر است لذا خدمات مطلوب و توسعه زیرساختها در این شهرستان ضرورت دارد.
وی با اشاره به طرح شرکت توانیر برای حذف قبوض کاغذی گفت: زیرساختهای لازم برای حذف قبوض کاغذی در شهرستان دزفول در حال آماده سازی است.
مدیر شرکت توزیع برق دزفول افزود: شماره تلفنهای مشترکان برق دزفول در راستای حذف قبوض کاغذی از ۶ ماه قبل ثبت شدهاند.
وی گفت: مشترکان در این طرح با وارد کردن شماره اشتراک برق خود در یک سامانه نسبت به پرداخت قبض اقدام خواهند کرد.
طیب طاهر افزود: با توجه به اینکه برخی مشترکان اقدام به خود اظهاری برای دریافت هزینه قبض برق نمیکنند، اقدامات لازم برای تأمین زیرساختهای لازم در این خصوص در حال انجام است.
وی با بیان اینکه زمان دقیق حذف قبوض کاغذی توسط شرکت توانیر اعلام میشود، افزود: ۲ هزار و ۹۷۲ کیلومتر شبکه توزیع برق فشار متوسط و ضعیف در دزفول وجود دارد.
طیب طاهر با بیان اینکه چهار هزار و ۵۱۵ دستگاه ترانسفورماتور در شبکه توزیع برق دزفول نصب شده است، گفت: برای تسریع در ارائه خدمات برق و کاهش فاصله، تفویض اختیار در مناطق مختلف دزفول مدنظر قرار گرفت که دزفول علاوه بر حوزه ستادی به ۶ منطقه تقسیم شد.
وی افزود: تاکنون مناطق امور برق جنوب، شرق، صفی آباد و شهرهای جنوبی، سردشت و شهیون راه اندازی شدهاند و امور برق شمال دزفول با صرف پنج میلیارد ریال هفته آینده افتتاح میشود.
وی با بیان اینکه امور برق شمال دزفول ۷۸ هزار مشترک دارد، در خصوص پیک مصرف برق امسال نیز گفت: پیک مصرف برق پارسال ۲۲ تیرماه بود در حالی که امسال ۲۰ خردادماه با ۱۴ درصد رشد مواجه شدیم به طوری که در این تاریخ ۸۰ مگاوات افزایش مصرف برق در دزفول داشتیم.
وی افزود: مردم همکاری لازم را برای مصرف برق در ساعات پرمصرف با ما داشتند که نتیجه آن اعمال نشدن خاموشی از ۲۰ خرداد تاکنون بود.
تعطیلی ادارات مصرف برق را ۱۰ درصد کاهش داد
مدیر شرکت توزیع برق دزفول با اشاره به تأثیر تعطیلی ادارات بر میزان مصرف برق شهرستان گفت: تعطیلی ادارات باعث کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق در دزفول شد.
وی با بیان اینکه خاموشیهای امسال نسبت به پارسال کاهش یافته است، گفت: خاموشیهای با برنامه با هدف تعمیرات، اورهال و توسعه شبکه اعمال میشوند تا مشترکان در زمان بحران خاموشی نداشته باشند ولی خاموشیهای بی برنامه به علت حوادث برق بوده و اجتناب ناپذیرند.
وی افزود: شبکه توزیع برق دزفول از نوع مسی است که باید با تأمین اعتبارات به کابل خود نگه دار تبدیل شود.
روشنایی بافت قدیم دزفول با یکهزار و ۱۸۰ دستگاه آغاز شد
مدیر شرکت توزیع برق دزفول با اشاره به آغاز روشنایی بافت قدیم دزفول گفت: یکهزار و ۱۸۰ دستگاه در این بافت نصب میشود که تاکنون ۶۴۰ دستگاه نصب شده و بقیه نیز در دست اجراست.
وی افزود: یکهزار دستگاه چراغ در کوی مدرس و ۲۰۰ دستگاه چراغ در زیباشهر نصب شده و ۷۱۲ اصله پایه برق نیز رنگ آمیزی شده است.
وی با بیان اینکه در بلوار مقاومت، شریعتی و ساحلی چراغهای ال ای دی نصب شده است، گفت: تأمین روشنایی بلوار پیام آوران، بهاران و خیابان روستا نیز در برنامه است.
طیب طاهر به توسعه برق روستایی دزفول نیز اشاره کرد و افزود: تأمین برق ۲ روستای بخش شهیون انجام شده و یک روستا نیز در دست اقدام است ضمن اینکه برق رسانی به آبشار شوی نیز در دست انجام است.
وی افزود: افزون بر هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از اعتبارات داخلی برای توسعه روستایی دزفول در سالهای اخیر هزینه شده است.
شهرستان دزفول افزون بر ۱۶۰ هزار اشتراک برق دارد.
۷۲۷۸/۳۰۲۲
نظر شما