فتح الله اسماعیلی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: افزایش توزیع برق طی سال های اخیر در بخش صنعت با حمایت و همراهی خوبی که دولت دارد موجب رونق تولید، اشتعال و توسعه منطقه شده است.
وی بیان کرد: ۹۴ درصد مشترکان به موقع قبوض بدهی خود را به صورت غیرحضوری با استفاده ار فضای مجازی انجام می دهند.
ب گفته این مسئول از اول تیرماه ۱۳۹۷ تا اول تیرماه ۱۳۹۸ افزون بر ۴۰ میلیارد ریال بودجه استانی و ملی صرف توسعه و بهینه سازی مصرف برق در منطقه شده است.
اسماعیلی با اعلام شماره تماس ۱۲۱ بهعنوان پل ارتباطی مردم با شبکه توزیع برق، از آنها خواست مطالبات خود را پیرامون اعلام شماره کنتور، قطعی برق و موارد سوختگی لامپ را با این شماره با بازرسان اداره در میان بگذارند.
وی تعداد مشترکان برق شهرستان را ۳۹ هزار مشترک ذکر کرد و یادآور شد: از این تعداد ۱۴ درصد مربوط به بخش خانگی، ۱۴ درصد کشاورزی و بقیه در بخش تجاری و صنعتی هستند.
رئیس اداره برق مهریز گفت: یک سال گذشته ۸۰۹ فقره اشتراک برق خانگی، ۱۴ فقره اشتراک برق کشاورزی و ۴۰۳ فقره اشتراک برق تجاری به فروش رسید.
اسماعیلی با تاکید بر صرفهجویی در ساعات اوج مصرف برق اظهار داشت: ساعت ۱۲ تا ۱۶ عصر و ۲۰ تا ۲۱ شب ساعات اوج مصرف برق است، خانوادهها میتوانند با کاهش میزان مصرف از خاموشیهای مکرر در طول تابستان جلوگیری میکند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
۷۵۳۶/ ۲۰۴۷/
نظر شما