علی محمدی روز سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات حوزه آب گناوه در فرمانداری این شهرستان افزود: پساب فاضلاب پایدارترین منبه برای فضای سبز است بگونه ای هم اینک عمده کشورهای دنیا و حتی شهرهای ایران از جمله در مشهد از این قابلیت استفاده میکنند.
وی اظهارداشت: حجم آب پساب فاضلاب گناوه حدود ۲ میلیون مترمکعب درسال است که باید از این فرصت برای اب دهی به فضاهای سبز این شهر بجای آب شرب استفاده کرد.
معاون طرح و توسعه شرکت سهامی آب منطقهای استان بوشهر بیان کرد: باتوجه به اینکه اجرای پساب فاضلاب برای شهرداریها هزینه بر است از شهرداران شهرهای شمالی استان انتظار میرود از طرح مطالعاتی شهرداری بوشهر استفاده و اجرایی کنند.
محمدی گفت: بی هزینه ترین و زودبازده ترین راه برای برون رفت از مشکلات فراروی در مصرف بالای آب در برهه کنونی آموزش ترویج فرهنگ مصرف است.
معاون طرح و توسعه شرکت سهامی آب منطقهای استان بوشهر اظهارداشت: لایروبی رودخانه حله که مطالعه آن انجام و پیمانکار آن انتخاب شده بدلیل داشتن معارضات اجتماعی منطقهای معطل مانده و این شرکت آماده اجرای آن است.
وی ادامه داد: عمده آب استان بوشهر از سدکوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد تحت مدیریت شرکت آبرسانی خلیج فارس براساس تخصیص و توزیع آب از سال ۸۵ انتقال و تأمین میشود.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر با جمعیت ۱۰۳ هزارنفر در شمال استان بوشهر قرار دارد که آب آشامیدنی این منطقه از طریق سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد تامین میشود.
۶۱۶۴/ ۶۰۴۵
نظر شما