علی اکبر ورمقانی روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی اجرای طرحهای بنیاد برکت اظهار داشت: این میزان سرمایه گذاری در قالب تسهیلات ارزان قیمت با هدف توسعه روستایی و اثبات شغل پایدار به متقاضیان پرداخت شده است که متقاضیان و سرمایه گذاران زیر نظر بنیاد برکت فعالیت میکنند.
وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر تسهیلات بانکی برای متقاضیانی که ضامن کارمندی ندارند به بنبست خورده است انتظار میرود بنیاد برکت برای رفع این چالش ضمانت نامهها را به صورت ویژه تغییر دهد و موجب رونق اقتصادی در بنگاههای کوچک و زود بازده شود.
فرماندار بیجار با بیان اینکه تا کنون از محل کمک های بنیاد برکت ۱۴۳ طرح با اعتباری بیش از ۴۵ میلیارد ریال در این شهرستان اجرا شده است اضافه کرد: ۷۵ درصد این سرمایه گذاری ها توسط بنیاد برکت انجام شده و بقیه نیز از محل آورده متقاضیان بوده است.
ورمقانی گفت: دامداری و کشاورزی بیشترین شغل پایدار مردم شهرستان را تشکیل داده است و انتظار داریم بنیاد برکت در سایر حوزههای اقتصادی و ایجاد اشتغال نیز سرمایه گذاری کند.
وی افزود: بنیاد برکت در راستای اهدای تسهیلات تا بیش از ۲۰ میلیارد ریال بلاعوض جهت کمک به خودکفایی طرحهای اجرایی را یاری می کند و بیش از ۹۵ درصد تسهیلات بنیاد برکت در حوزه جهاد کشاورزی شهرستان پرداخت شده است.
فرماندار بیجار اضافه کرد: در روستای های این شهرستان تا کنون ۴۵۰ نفر متقاضی استفاده از تسهیلات بنیاد برکت هستند که ۲۵۰ نفر از آنان در اولویت برنامه کاری این بنیاد قرار گرفته اند.
وی یادآور شد: ۶ روستا با اعتباری بالغ حدود ۶۰ میلیارد ریال از بودجه حمایتی پارسال بنیاد برکت باقی مانده که انتظار می رود با حمایت بخشداران در شهرستان جذب شود و امسال نیز هشت روستا با توجه به گستردگی شهرستان بیجار و با تأمین اعتبار می شود.
شهرستان ۸۹ هزار نفری بیجار در ۱۴۲ کیلومتری شرق شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
۹۹۴۳ / ۳۰۳۴
نظر شما