۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۵۱
کد خبر: 83372760
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

موادمخدر، سرقت و مسائل مالی سه علت زندانی شدن مجرمان در یزد است

یزد - ایرنا- مدیرکل زندان ها و اقدام های تامینی یزد گفت: مواد مخدر، سرقت و مسائل مالی به ترتیب سه جرم اصلی زندانی شدن حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر در زندان های استان است که اغلب آنها غیربومی هستند.

رضا ذوالفعلی نژاد روز پنجشنبه به مناسبت هفته قوه قضائیه (اول تا هفتم تیر) در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این افراد در حال حاضر در ۲ زندان در مرکز استان، یک زندان در اردکان، ۲ بازداشتگاه در شهرستان های خاتم و ابرکوه و یک کانون اصلاح و تربیت در مرکز استان زیر پوشش هستند.

وی ادامه داد: ۹۶ درصد زندانیان مرد و جرم ۵۷ درصد آنها مواد مخدر است، همچنین ۷۵ درصد مددجویان کم سواد و بی‎سواد هستند که برای رفع این معضل کلاس های سواد آموزی با همکاری آموزش و پرورش برگزار می شود.

این مسئول اظهار کرد: هم اکنون ۱۲۳ مددجو در کلاس های نهضت سوادآموزی، ۲۲۹ نفر در مقاطع متوسطه اول و دوم و ۳۲ نفر نیز دانشجوی علمی و کاربردی رشته حقوق هستند که تاکنون چهار نفر آنها فارغ التحصیل شده‎اند.

ذوالفعلی نژاد یکی از اقدام‬ های‬ اصلاحی‬ و تربیتی در زندان‎ها‬ را‬ برگزاری دوره های حرفه‎آموزی‬ و اشتغال ‬ ذکر‬ کرد‬ و‬ بیان داشت: تاکنون‬ حدود‬ چهار هزار و ۵۰۰ مددجو در ۷۰ رشته مهارتی آموزش دیده ‎ اند که ۷۰ درصد آنها در آزمون پایانی موفق به اخذ گواهی نامه شده اند.

به گفته وی هم اکنون یک هزار و ۵۶۰ مددجو مشغول به کار هستند که یک هزار و ۲۸ نفر آنها در مشاغل غیر مولد و ۵۳۲ نفر در شغل‎های مولد فعالیت دارند.

به گفته مدیرکل زندان های یزد در راستای کاهش جمعیت زندانیان استان ۱۰۸ نفر تحت مراقبت با پابند الکترونیکی قرار دارند که پس از تهران، یزد رتبه دوم را در این موضوع دارد و هم اکنون ۱۹ زندانی جرائم درجه پائین استان از این طریق تحت مراقبت هستند.

ذوالفعلی نژاد افزود: از مهمترین اهداف سازمان زندان‎‎ها در کنار اقدام های تامینی، توجه به اصلاح و تربیت مددجویان از طریق متنبه کردن و ارائه آموزش‌های لازم به آنها برای بازگشت سالم آنها به جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۲۵ روحانی در مجموعه زندان‎های استان نسبت به برگزاری کلاس‎های عقیدتی، اخلاقی، احکام و نهج البلاغه و برگزاری نمازهای جماعت فعالیت دارند و همچنین ۲۶ باب نمازخانه در مجموعه زندان‎های استان وجود دارد.

این مسئول اظهار کرد: سالانه حدود ۶ هزار مددجو در زندان‎های زیر پوشش در کلاس‎های قرآنی جذب و آموزش های لازم را فرا می‌گیرند و هم اکنون ۷۵۳ نفر در زندان‎های استان حافظ نیم تا ۳۰ جزء و سه نفر نیز حافظ کل قرآن کریم هستند.

ذوالفعلی نژد تصریح کرد: در سال ۱۳۹۷، نسبت به اخذ رضایت قصاص در مورد هشت مورد از اولیای دم اقدام و همچنین توسط ستاد دیه زمینه آزادی ۱۸۲ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد مالی فراهم شد.

وی همچنین در خصوص فعالیت‌های فرهنگی، پیشگیری، خدمت به خانواده مددجویان و اطلاع رسانی مطالبی را بیان کرد.

۷۵۳۶/‏‬ ۲۰۴۷/‏

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha