اقصی نخشی پور روز جمعه در مراسم گرامیداشت یادواره شهدای بمباران شیمیایی سردشت، اظهار داشت: سردشت نماد مقاومت، ایثار و سرزمین اسطورههای ماندگار تاریخ بوده و نماد حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران در رویارویی با آمریکای جنایتکار و سیستم پلید غرب است.
وی بیان کرد: چنین مراسمی در جهت تجلیل از مقام شهدا، قدردانی از خانوادههای جانبازان و مصدومان شیمیایی و اعلام حقانیت جمهوری اسلامی ایران و محکوم کردن حقوق بشر آمریکایی و جهان غرب برگزار می شود و فرصتی برای اعلام حداقل مطالبه های مردم نجیب شهرستان به مسئولان است.
وی با بیان اینکه سردشت تابلویی از ادعای دروغین حقوق بشر غربی است، گفت: این شهر دارای انسانهای شریف و مهربانی است که با وجود تحمل درد ناشی از بمب های شیمیایی برای حفظ دستاوردهای نظام اسلامی و دفاع از میهن خویش تلاش میکنند.
نخشی پور افزود: وضعیت سردشت نتیجه پلیدی شیطان بزرگ و ناکارآمدی نظام نوین و حقوق بشر آمریکایی است و در رسیدن به حقوق بر حق انسانها حقانیت دفاع مشروع اش روشن است.
فرماندار سردشت اظهار داشت: در شرایط حاضر جنگ تحمیلی اقتصادی پارامتر دیگری از برنامههای شوم آمریکای جنایتکار است که با ایادی اش فشارهایی را هر روز بر مردم ما تحمیل میکنند و ضرورت دفاع مقدس در حوزه اقتصادی با همراهی و همگرایی را دوچندان میکند.
وی اضافه کرد: توجه ویژه به ادامه راهبری توسعه پایدار شهرستان، ایجاد رونق اقتصادی و رفع موانع توسعه بهسازی راه های مواصلاتی، پرداختن به ظرفیت های توسعهای به ویژه منطقه آزاد گردشگری، تسهیل و تسریع در رسمی شدن مرز کیله و خروج شهرستان از بن بست اقتصادی از مطالبه های مردم این شهر است.
وی افزود: ایجاد زمینههای اشتغال پایدار و استفاده از ظرفیت اشتغال زا و درآمد آفرین مرزی، استفاده از توانمندی نیروی انسانی شهرستان و بهره گیری درآمد زا از منابع طبیعی، تقویت حوزه درمان و کلینیک مصدومان شیمیایی و همچنین بررسی وضعیت مدعیان مصدومیت شیمیایی از دیگر درخواستها و مطالبه های مردم سردشت است.
سی و دومین یادواره شهدای شیمیایی بمباران هفت تیر سردشت با حضور سخنگوی وزارت امور خارجه، استاندار آذربایجان غربی، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، خانواده های معظم شهدای هفتم تیر اقشار مختلف مردم این شهرستان در حال برگزاری است.
رژیم بعثی عراق در هفتم تیر ۱۳۶۶ با استفاده از بمبهای شیمیایی چهار نقطه پرازدحام سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی شهر شهید و بیش از هشت هزار نفر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفتند و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.
بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیعترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات بسیاری به وجود آورد و در پی آن سردشت اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هستهای هیروشیما نام گرفت.
شهرستان مرزی سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و ۸۵۷ شهید و چهار هزار جانباز تقدیم انقلاب اس / لامی کرده است.
۷۵۶۲/ ۳۰۲۰/۳۰۷۲
نظر شما