سعید جعفری روز یکشنبه در آیین افتتاح دومین دوره آموزش تسهیل گران اقتصادی - اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) این مطلب را عنوان کرد.
وی با اشاره به اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی در مقابله با پهپاد آمریکایی، ابراز امیدواری کرد که کشور ما در حوزه اقتصادی هم به این مرحله از اقتدار برسد.
مدیرعامل بنیاد برکت به ورود پنج میلیون نفر تحصیل کرده به بازار کار کشور اشاره کرد و گفت: هدف از طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت، فعال کردن توانایی های روستاییان و قابلیت های این مناطق است.
جعفری گفت: آن چیزی که امروز در صحنه منطقه میبینیم ظهوری تازه از اقتدار کشور بود، تا حدی که دشمنان نظام نیز زبان به تحسین گشودند.
وی افزود: اقتدار نظامی و سیاسی ما نتیجه ایثارگری جوانان کشور در چهل سال گذشته است و به واسطه آن حضور تفکر جهادی در کشور بوده است.
مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: بنابراین اگر این حوزه موفقیت را به عنوان الگویی در برابر عرصه اقتصاد در نظر بگیریم، سوال پیش می آید که چرا در عرصه مربوط به معیشت مردم دچار مشکل هستیم.
وی یادآور شد: فقر و محرومیت هنوز در کشور وجود دارد و توزیع ناعادلانه فرصتها به چشم می خورد و مشکلات دیگری که وجود دارد.
مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: امروز خانهای نیست که در آن بیکاری نباشد یا پدر با از دست دادن کار خود در کارگاهش مواجه نباشد و نشان میدهد در حوزه اقتصادی واقعاً مشکل داریم.
وی گفت: فقر در سراسر کشور و به ویژه در روستاها ریشه کن نخواهد شد، مگر با بکارگیری روشهای جدید استفاده از ظرفیتهای مختلف و استفاده از تجارت سایر کشورها پس با این هدفمندی و روش میتوان شاهد ریشه کن شدن این مشکلات باشیم و شرایطی بسازیم که مردم شایستگی آن را دارند.
جعفری با بیان اینکه اگر دانش فعلی را درست به کار ببریم و مناسب با شرایط اقدام کنیم، قطعاً نتیجه مطلوبی ایجاد خواهد شد، افزود: در همین راستا بنیاد برکت با الگوهای اجتماع محور در حوزه اشتغال اقداماتی را انجام داده است به طوری که از سال گذشته شاهد دگرگونی در حوزه اشتغال بوده ایم.
وی اعلام کرد: سال ۱۳۹۷ با آموزش ۲۰۰ تسهیل گر در ۱۵ استان و ۸۰ شهرستان ۱۰ هزار طرح اشتغال زایی را با بیش از ۲۸ هزار اشتغال انجام دادیم.
وی خاطرنشان کرد: باور ما این است که تسهیل گر پیام آور توسعه و پیشرفت در روستا است. اوست که می تواند فضای روستا را متحول کرده و آن را به سمت تعالی پیش ببرد. رسالت وی کمک به مردم روستا و راه انداختن چرخه رشد در روستا است چرا که حلقه اصلی کار را میشناسد.
در دومین دوره آموزش تسهیل گران اقتصادی - اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ۲۱۰ نفر از شرکت کنندگان حاضر در این دوره آموزشی به عنوان حلقه های ارتباطی این بنیاد با مردم و دست اندرکاران اشتغال زایی در مناطق محروم، مهارت ها و تکنیک هایی چون کارآفرینی، نحوه ارتباط موثر با متقاضیان اشتغال، رهیافت های مشارکت، شناسایی جامعه مخاطبان هدف، آیین نامه ها و طرح های اشتغال زایی برکت، تسهیل گری اشتغال و طرح های کسب و کار، تهیه مقدمات و ابزار تسهیل گری و نظایر آن را در قالب ۸۰ ساعت آموزش می بینند.
تبیین و تشریح طرح ها، آیین نامه ها و مدل های اشتغال زایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از دیگر بخش ها و محورهای برگزاری دومین دوره آموزش تسهیل گران اقتصادی - اجتماعی است.
نظر شما