اصغر نورالله زاده، مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید در آئین افتتاح این شرکت تجهیزات پزشکی در دامغان استان سمنان، گفت: در بخش پزشکی، لباس بیماران سوختگی و دیابتی از خارج از کشور تأمین میشود که امیدواریم بتوانیم با تقویت این کارگاه در شهرستان دامغان استان سمنان، به سمت تولید این محصولات در داخل کشور گام برداریم.
شرکت تجهیزات پزشکی سینوهه روستای جزن دامغان در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت دارد که در گام اول به تولید لباسهای بیمارستانی پرداخته است، این واحد تولیدکننده ماهانه ۳۰ هزار دست لباس است که به ۲۵ بیمارستان کشور ارسال میشود و از چهار میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد ۶ درصد استفاده و برای ۱۰ نفر شغل مستقیم ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید از طرحهای روستایی و سرمایه گذاران این بخش، حمایتهای لازم را دارد و همواره قدردان افراد سرمایه گذار است.
نورالله زاده گفت: امروز کشور به تولید و رشد اقتصادی نیازمند است که میتوان در این امر با ارائه تسهیلات و حمایتهای مادی و معنوی از فعالان اقتصادی به همراه اشتغالزایی حمایت کرد.
وی با بیان اینکه اساس تحقق طرحهای اشتغالزا در کشور بر پایه نوآوری و خطرپذیری است، گفت: ایجاد نوآوری و تولید کالاهای جدید، میتواند موجب پیشرفت روزافزون کارگاههای زودبازده در سراسر کشور باشد.
مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه خطرپذیری و نوآوری، ۲ عنصر کلیدی و مهم در پیشرفت کارگاههای تولیدی است، ادامه داد: امروز ایران به ویژه در برخی اقلام و تجهیزات پزشکی از کالاهای وارداتی استفاده میکند که میتوان با ایجاد نوآوری و تقویت کارگاهها، از تولید داخلی بهره مند شد.
وی تصریح کرد: استفاده از توان نیروی جوان و تحصیل کرده در کشور از اولویتهای اصلی این صندوق است.
نورالله زاده، مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید، در سفری ۲ روزه برای افتتاح ۶ طرح اقتصادی و اشتغالزا در سه شهرستان به استان سمنان سفر کرده است، ۲ طرح اشتغال روستایی و عشایری شامل کارگاه تجهیزات پزشکی سینوهه و طرح اقامتگاه بوم گردی امروز با حضور وی در روستاهای دامغان بهره برداری شد.
۹۸۵۶/۶۱۰۳