۱۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۵۷
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 83376625
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مردم عادی بهره مندان اصلی شهرک علمی و تحقیقاتی هستند

اصفهان - ایرنا - معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: علاوه بر شرکت های دانش بنیان، مردم عادی نیز بهره مندان فعالیت شهرک علمی و تحقیقاتی هستند زیرا انتظار دارند که شغل داشته باشند.

مسعود برومند روز دوشنبه در آئین تودیع و معارفه رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در محل سالن سروش این شهرک، افزود: شاید بسیاری از مردم با مفهوم پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان به خوبی آشنا نباشند اما با توجه به اینکه انتظار دارند که برای آنها شغل ایجاد و شأن آنها به عنوان یک ایرانی در جامعه حفظ شود، جزو بهره مندان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان محسوب می‌شوند.

وی با تاکید براینکه ایجادشغل برای مردم جزو وظایف کارآفرینان در پارک‌های علم و فناوری و شهرک علمی و تحقیقاتی است، اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ در خوشه‌های صنعتی نیز باید توسعه یابند و مشکلات فناوری آنها حل شود که این وظیفه نیز به عهده این مراکز و شرکت‌های دانش بنیان است.

برومند با اشاره به اینکه پارک‌های علم و فناوری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مسئول برآورده کردن نیازهای نهان مردم که روز به روز پیچیده‌تر می‌شوند، نیز هستند، تصریح کرد: ما باید نیازها و نگرانی‌های دوستداران محیط زیست در بخش‌های مختلف هوا، آب و خاک را نیز در نظر بگیریم.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مسئولیت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد باید به عهده افرادی باشد که بدانند ایجاد یک شرکت دانش بنیان، کار ساده ای نیست و چه فرایندها و سختی‌هایی به همراه دارد.

وی افزود: ما به مسئولانی نیاز داریم که راست بگویند، درست عمل کنند و اگر بدانند که یک واحد فناوری مشکلی دارد، شب‌ها نتوانند راحت بخوابند.

برومند شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را یک سازمان پیشتاز دانست و تاکید کرد: برای پیشتاز بودن باید هزینه زیادی کرد و علاوه بر تغییر پذیری بالا، زندانی قوانین و مقررات نبود.

وی با اشاره به اینکه مأموریت این شهرک محدود به استان اصفهان نیست، اضافه کرد: مأموریت آن در سراسر کشور و حتی ورای مرزهای آن است و باید بتواند منابع مورد نیاز را از آن سوی مرزها به داخل منتقل کند.

معاون وزیر علوم همچنین خبر داد که در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری از افراد حقیقی و حقوقی استفاده می‌شود بنابراین مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره شرکت‌های دانش بنیان که دارای تجربه‌های کافی هستند می‌توانند برای حضور در این جلسه‌ها، اعلام آمادگی کنند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون نمایندگان انجمن‌های علمی در جلسه‌های کمیسیون‌های تخصصی وزارت علوم حضور می‌یابند و این امکان برای شرکت‌های دانش بنیان نیز فراهم شده است.

در این آئین، جعفر قیصری به عنوان سرپرست شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان معرفی و از زحمات سید مهدی ابطحی رئیس پیشین این شهرک قدردانی شد.

منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تیر امسال در حکمی جعفر قیصری را به سمت سرپرست شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان منصوب کرد.

سید مهدی ابطحی رئیس پیشین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از تیر ۹۷ تاکنون این مسئولیت را به عهده داشت. وی اکنون عهده دار سرپرستی دانشگاه صنعتی اصفهان است.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ با هدف حمایت و هدایت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان آغاز کرد و اکنون بیش از ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموخته دانشگاهی در آن مستقر هستند.

۶۰۲۲/‏‬ ۳۰۱۱

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha