رحمت صادقی در نشست خبری مشترک با استاندار کردستان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی که با حضور خبرنگاران استان در تالار فرودسی دانشگاه کردستان اظهار داشت: کمیته علمی این کنگره به دانشگاه کردستان سپرده وبرای انجام منظم کارها ۶ کارگروه ایجاد شد و در بررسی های خود شاخص هایی نظیر نوع رشته و تخصص را مد نظر قرار داده است.
وی گفت: کارگروه ها شامل علوم انسانی، زبان و ادبیات، فرهنگ و هنر، علوم پایه و مهندسی، کشاورزی و کارگروه پزشکی است که به صورت مستمر و منظم جلسات متعددی را در این خصوص برگزار کرده است.
صادقی افزود: برای ریاست و اعضای هر کدام از این کارگروه ها شخصی انتخاب شد که در رشته و حرفه خود متخصص، سرآمد و صاحب نظر بود و از بهمن ماه سال گذشته آغاز به کار کردند.
وی گفت: سنجش علم، هنر، شعر و موسیقی کار آسانی نیست و قطعاً در انتخاب این افراد نقدهایی وجود دارد اما تلاش خود را کرده ایم تا نقدها را به حداقل برسانیم.
رئیس دانشگاه کردستان تاکید کرد: برپایی چنین کنگره هایی در آینده موجب می شود انتخاب ها دقیق تر و با کمترین نقد همراه باشد.
صادقی یادآور شد: به دلیل محدودیت در انتخاب مشاهیر نتوانستیم در خدمت افراد بیشتری باشیم و در این کنگره نیاز بود تا گستره وسیعی از جغرافیا، منطقه، جنسیت و موضوع را در نظر بگیریم تا همه افراد در یک منطقه، رشته و یا اینکه همگی از یک جنسیت نباشند و این موارد از جمله مهمترین نکات در انتخاب ها به شمار می رفت.
کنگره مشاهیر کرد ۱۱ و ۱۲ تیر به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار می شود.
۹۹۳۷ / ۳۰۳۴
نظر شما