آیت الله سیدکاظم نورمفیدی روز دوشنبه در نشست مسوولان قضایی با ائمه جمعه گلستان اظهار داشت: کاهش پایبندی به اخلاق و کمرنگ شدن جایگاه آن در جامعه، از جمله عوامل موثر در ایجاد پرونده های جدید در دستگاه قضایی است.
امام جمعه گرگان افزود: حل و رفع دائمی فقر و بیکاری به عنوان عوامل بروز آسیب های متعدد وظیفه همه مسوولان و نیازمند کار و فعالیتی مستمر و جهادی است.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: کاهش ورودی پروندهها نیازمند تلاش جدی روحانیون، دانشگاهیان، دستگاه قضا، دولت، مجلس و دستگاههای فرهنگی است و در کنار آن، علما با توجه به جایگاه و نفوذ خود در بین مردم می توانند با برجسته سازی فضائل اخلاقی و آگاهی دادن به مردم از بروز آسیبهای اجتماعی و ورودی پروندهها به دستگاه قضایی بکاهند.
رییس دادگستری کل گلستان هم در این نشست گفت: ائمه جمعه و روحانیون برای کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی ظرفیت بالایی دارند که می کوشیم از این توانایی برای کاهش آسیب ها استفاده کنیم.
هادی هاشمیان همچنین بر لزوم آگاهی بخشیدن به مردم برای افزایش اطلاعات حقوقی تاکید کرد و گفت: روسای دادگستری ها و مشاوران حقوقی می توانند از ظرفیت مصلاها و مساجد برای دادن مشاوره رایگان به مردم استفاده کنند.
وی افزود: بسیاری از پرونده های حقوقی گلستان به دلیل اعتماد نادرست و رعایت نکردن اصول ثبت قرارداد تشکیل می شود و لازم این مردم بدانند که بسیاری از قراردادهای که در مشاوره های املاک و خودرو تنظیم می شود رسمی نبوده و قراردادهای شفاهی به راحتی قابل تکذیب و انکار است.
گرگان- ایرنا ـ نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: ورود سالانه ۴۰۰ هزار پرونده به دستگاه قضایی که تشکیل بخش عمده آن ریشه در مشکلات اقتصادی و اجتماعی دارد، زیبنده مردم گلستان نیست
نظر شما