به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه یزد، محمدعلی حداد افزود: با توجه به این موافقت نامه که از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ معتبر است، اعضای هیأت علمی دانشکدههای نساجی هر یک از ۲ دانشگاه به مدت ۲ هفته و دانشجویان هر یک از این دانشگاهها به مدت ۲ ماه در سال میتوانند در دانشگاه دیگر مشغول به کار و تحقیق شوند.
وی اظهار کرد: اعضای هیأت علمی در این مدت به تدریس و دانشجویان به تحقیق مشغول خواهند شد و هر یک مبلغی را به عنوان کمک هزینه نقدی از اتحادیه اروپایی دریافت میکنند.
حداد افزود: این موافقت نامه که به همت امین الدین حاجی عضو هیأت علمی دانشکده نساجی این دانشگاه و به صورت مکاتبهای و بدون ملاقات حضوری صورت گرفته است به امضای رئیس دانشگاه Oradea و قاسم برید لقمانی سرپرست دانشگاه یزد رسیده است.
رئیس گروه همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه یزد ادامه داد: امیدواریم انعقاد این قرار داد افزایش تعاملات بین المللی برای دانشکده نساجی و دانشگاه یزد را در پی داشته باشد، که بدون تردید استفاده از فرصتها و حمایتهای پژوهشی اتحادیه اروپایی برای هر دو دانشگاه مغتنم خواهد بود.
برنامه اراسموس پلاس یک پروژه مربوط به اتحادیه اروپاست که هدف آن تأمین مالی و حمایت از فعالیتها در زمینههای تحصیلات دانشگاهی، آموزش و پرورش، جوانان و ورزش است، ساختار این برنامه از سه برنامه کلیدی و ۲ برنامه اضافی تشکیل شده است.
فرصتهای متعددی تحت برنامه اراسموس پلاس برای مؤسسات و محققان کشورهای مختلف وجود دارد که فقط برخی از بخشهای آن برای مؤسسات و محققان ایرانی قابل استفاده است که از مهمترین آنها میتوان به مبادله استاد و دانشجو و ارائه رشتههای کارشناسی ارشد مشترک با سه دانشگاه اروپایی اشاره کرد، که فرصتهای مناسبی را برای کسب تجربه بین المللی و تحصیل در دانشگاههای اروپایی در اختیار محققان و دانشجویان ایرانی قرار میدهد.
هم اکنون افزون بر ۷۷ هزار دانشجو در ۶۸ واحد دانشگاهی و مرکز آموزشی عالی استان یزد از مقطع کاردانی تا دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند.
استان یزد بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد.
۲۰۸۸/ ۲۰۴۷/
نظر شما