لیلا آژیر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: صندوق های خُرد فرصتی مغتنم برای مشارکت زنان روستایی در راستای توسعه پایدار روستا و تأمین منابع مالی خُرد است و تأثیر زیادی در اشتغال پایدار این قشر دارد.
وی افزود: در هر کدام از این صندوق ها در استان حدود ۲۵ نفر از بانوان روستایی عضو هستند که کارکرد بسیار خوبی داشته و تعدادی از این صندوق ها به عنوان نمونه کشوری معرفی شده اند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان با بیان اینکه تعداد زیادی از زنان روستایی با استفاده از تسهیلات و اعتبارات این صندوق ها توانمند و صاحب شغل شده اند، اضافه کرد: یکی از برنامه های ما در سال جاری توسعه این صندوق ها و افزایش اعتبارات آن است.
وی یکی از برنامه های اولویت دار حوزه بانوان در استان کردستان را توسعه کارآفرینی و اشتغال زنان اعلام کرد و یادآور شد: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در این زمینه ایجاد تورهای صنعتی رایگان برای بانوان و فراهم کردن زمینه بازدید آنان از شرکت های صنعتی شهرهای دیگر کشور است.
آژیر تاکید کرد: همچنین در راستای شرکت بانوان کارآفرین در نمایشگاههای استانهای مختلف و عرضه تواناییهای خود به مردم سایر نقاط کشور تسهیلاتی در اختیار آنان قرار میگیرد که بدون دغدغه در این نمایشگاهها حضور پیدا کرده و محصولات تولیدی خود را عرضه کنند.
بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین دفتر توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و بانک توسعه تعاون کشور، با اعطای تسهیلات کم بهره به صندوق های خُرد زمینه برای بهبود و توسعه کسب و کار این قشر از جامعه نیز فراهم شده است.
۷۳۴۸/۹۱۰۲
نظر شما