یک هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت می شود

قم-ایرنا- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با اشاره به هدفگذاری سال ۹۸ استان در رابطه با پرداخت تسهیلات رونق تولید گفت: امسال برای پرداخت یکهزار و ۱۰۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید برنامه ریزی شده است.

محمود سیجانی روز سه شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در یکی از واحدهای تولیدی قم افزود: این تسهیلات بر اساس سهمیه ابلاغی در سه بخش صنعت، جهاد کشاورزی و همچنین گردشگری به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
وی همچنین بیان کرد: در رابطه با مساله اشتغال امسال تثبیت و ایجاد ۱۱ هزار شغل به استان ابلاغ شده که با تعامل بین بانک‌ها و واحدهای صنعتی امکان تحقق و دستیابی به آن امر دشواری نخواهد بود.
سیجانی وضعیت واحدهای تملیکی استان را مورد توجه قرار داد وگفت: درحال حاضر ۲۴ واحد تملیکی در استان وجود داشته که از این بین ۳ واحد فعال، ۳ واحد نیمه فعال و ۱۸ واحد نیز غیرفعال می‌باشد.
وی اضافه کرد: با تلاش‌های صورت گرفته از ابتدای سال ۹۷ تا پایان خردادماه امسال، ۴۰ واحد تملیکی استان به چرخه تولید و اشتغال برگشته است.
سیجانی ادامه داد: سال ۹۷، از محل اسناد داخلی بانک‌های استان ۲ هزار و ۸۶۱ میلیارد ریال در رابطه با واحدهای تملیکی و همچنین تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی استان پرداخت شده است.
وی افزود: از ابتدای امسال نیز برای ۳۳ پرونده تملیکی از محل اسناد داخلی اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۰۳ میلیارد ریال پرداخت شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد: تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی استان در قالب تسهیلات سرمایه در گردش از رویکردهای اصلی بانک‌های استان در حمایت از رونق تولید است.
سیجانی همچنین بیان کرد: برای تأمین سرمایه در گردش و نقدینگی واحدهای صنعتی استان، تسهیلات بانکی به دو صورت ثابت و در قالب تسهیلات رونق تولید پرداخت می‌شود.
وی گفت: تعمیق ساخت داخل و استفاده از فرصت‌های تحریم از رویکردهای مهمی بوده که وزارت صمت به‌صورت جدی آن را دنبال می‌کند، در این رایطه صنایع مربوط مانند خودروسازی و لوازم خانگی از حمایت ویژه ای برخوردار می‌شوند.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به بازدید امروز استاندار قم از سه واحد تولیدی استان گفت: این سه واحد تولیدی از واحدهای قدیمی استان محسوب می‌شود که از نظر اشتغال وضعیت قابل قبولی دارند.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
استاندار قم روز سه‌شنبه از یک واحد تولید پیچ و مهره، یک واحد تولید محصولات چینی و همچنین شرکت فرآورده‌های گوشتی بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت و دغدغه‌های تولیدکنندگان و کارگران آن‌ها قرار گرفت.

۷۴۰۳/‏‬ ۶۱۳۳/‏

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha