به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روحالله استیری درباره اقدامات سال گذشته این مرکز اظهار کرد: توسعه سبد حمایتی یکی از اقدامات معاونت علمی و فناوری در سال گذشته محسوب میشود، به نحوی که حمایت از شرکتهای خلاق در کنار حمایت از شرکتهای دانشبنیان آغاز شد.
وی ادامه داد: در همین راستا، حدود ۳۵۰ شرکت خلاق سال گذشته تحت حمایت برای دریافت خدمات از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفتند و توسعه کسبوکار شرکتهای دانشبنیان با شرکتهای خلاق به این مرکز سپرده شد.
استیری بیان کرد: البته برای توسعه کسبوکار بینالمللی شرکتهای دانشبنیان و خلاق، اقدام به انعقاد قرارداد با واسطهای صادراتی کردهایم و در ادامه همین برنامه، سال گذشته با این واسطها در کشورهای ترکیه و کنیا قرارداد امضا شد.
وی همچنین در ادامه انعقاد قرارداد با یک شرکت مدیریت صادرات و واردات در حوزه نرمافزار با تمرکز بر کشور آلمان و یک شرکت دیگر در حوزه فروش تجهیزات پزشکی و دارو در منطقه آسیای میانه با محوریت روسیه را از اقدامات دیگر در این راستا دانست.
استیری در ادامه اظهار امیدواری کرد که این شرکتهای مدیریت صادرات و واردات بتوانند کمک خوبی برای توسعه فعالیتهای بینالمللی شرکتهای دانشبنیان و خلاق ارائه کنند.
وی گفت: اکنون در کشورهای گرجستان، قرقیزستان، ترکیه، کنیا، مالزی، جمهوری آذربایجان، چین، عمان و انگلستان کارگزار صادراتی فعال داریم.
استیری با اشاره به دشوار شدن شرایط برای صادرات شرکتها افزود: با این وجود، به دلیل فاصله بین ارزش دلار و ریال، شرکتها تمایل بیشتری به صادرات دارند و جذابیتهای صادراتی برای آنها افزایش یافته است.
وی ادامه داد: مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف کمک به شرکتهای دانشبنیان و خلاق برای توسعه کسبوکارهای بینالمللی، برای افزایش سقف حمایتی خود اقدام کرده است.
استیری همچنین گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز مبلغ ۵۰ میلیارد تومان برای کمک به توانمندسازی داخلی و بینالمللی شرکتها اختصاص داده است.
نظر شما