به گزارش ایرنا امام جمعه آبادان در این آئین در سخنانی گفت: تئاتر با مردم آبادان فاصله زیادی دارد و این امر اقبال عمومی را نسبت به این هنر کاهش داده است.
حجت الاسلام علی ابراهیمی پور افزود: استقبال نکردن مردم از هنر تئاتر بخصوص نمایش های موضوعی بی انگیزگی هنرمندان آبادانی را در پی دارد.
وی افزود: آبادان دارای هنرمندان کشوری و بین المللی است که دارای شناسنامه و هویت هنری شناخته شده می باشند امیدواریم مردم فرهنگ شناس این شهر بیش از پیش از این هنرمندان حمایت کنند.
امام جمعه آبادان با انتقاد از برخی موضوعات نمایشی در این شهر گفت: برخی نمایش ها اگر چه حاوی پیام هستند ولی در ظاهر ساختار شکن می باشند که با اجرا کنندگان آن نمایش همخوانی ندارد.
حجت الاسلام ابراهیمی پور با بیان اینکه جامعه اسلامی به ویژه مدارس و خانواده از راه های مختلف مورد هجمه برنامه ریزی شده دشمن قرار گرفته افزود: از طرف دیگر مواردی که سلبریتی ها بر روی صحنه انجام می دهند با آنچه در پشت صحنه و امتداد آن اتصال به شبکه های خارج از کشور دیده می شود نارضایتی ملت ایران را در پی داشته است.
وی تصریح کرد: آبادان هنرمندان توانمند و با اخلاقی دارد که می توان با تکیه و اعتماد به آنان بهبود و ارتقا سطح فرهنگ عمومی را افزایش داد.
یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین گفت: هنر تئاتر در آبادان به لحاظ کیفی در سطح بالایی قرار دارد که با حمایت بیشتر می تواند در عرصه ملی و بین المللی حائز رتبه شود.
عامر کعبی افزود: به طور یقین منابع مالی بسیار خوبی در حوزه فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند وجود دارد که به نظر می رسد به درستی در حوزه های فرهنگی و هنری شهرهای آبادان و خرمشهر هدایت نشده که انتظار می رود مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند حمایت خود را از هنر و هنرمند دریغ نکنند.
وی اظهار داشت: اگر چه سازمان منطقه آزاد اروند در سال جاری با توجه به کاهش صادرات و واردات کالا با کاهش منابع مالی مواجه شده اما سطح انتظارات هنرمندان آنقدر زیاد نیست که از عهده این سازمان خارج باشد،
دبیر نخستین جشنواره استانی تئاتر کمدی پیچک نیز در این آیین گفت: اگر چه جشنواره های مختلفی در سطح استان خوزستان برگزار می شود ولی جشنواره های گروهی و تخصصی به ویژه در زمینه کمدی بسیار کم و اندک است ولی آبادان میزبان نخستین جشنواره استانی تئاتر کمدی پیچک است که با هماهنگی حوزه هنری استان خوزستان، فراخوان آن در سطح استان منتشر شد.
رضا چوپان اظهار داشت: این جشنواره توسط خانه تئاتر پیچک آبادان که فعالیت قابل قبولی در زمینه تئاتر دارد، طراحی، پیشنهاد و به شکل اجرایی در آمد.
وی با بیان اینکه این جشنواره با شعار با مهربانی لبخند بیاموزیم اجرا می شود گفت: ۳۳ متن نمایشی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پس از بازخوانی متن ها، ۱۶ اثر تائید و ۶ اثر با تائید هیات بازبینی به مرحله اجرای عمومی و داوری راه یافتند.
چوپان با بیان اینکه این جشنواره از ۲۶ تا ۳۰ تیرماه جاری در آبادان برگزار می شود افزود: این جشنواره فرصتی برای شناخت استعدادهای جوان استان خوزستان است.
نمایش «پسر عموها» نوشته عبدالرضا سواعدی و کارگردانی کاظم سلمانی از آبادان، نمایش «مترسک های جنگی» نوشته و کارگردانی مهدی کرنافی از بندر امام، نمایش «کشتن گربه بابا فونتن» نوشته محمد رحمانیان و کارگردانی محمد حسن حیاوی از آبادان، نمایش «آزمایشگاه هملت» نوشته حمدالله جمالی به کارگردانی محمد نجار دزفولی از دزفول، نمایش «عروس برون بی» نوشته و کارگردانی محمد نعنا کار از دزفول و نمایش «کره بادام زمینی» نوشته رضا چوپان و کارگردانی کبری زرافشان از آبادان در مدت برگزاری این جشنواره به روی صحنه می روند.
۷۱۰۴/۶۰۶۸