۱۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۰:۱۶
کد خبرنگار: 2051
کد خبر: 83380982
T T
۰ نفر
۴۷۰ گروه جهادی استان مرکزی به مناطق سیل زده اعزام شدند

اراک - ایرنا - رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی گفت: ۴۷۰ گروه جهادی متخصص با عنوان همبستگی ملی برای بازسازی و نوسازی مناطق سبیل زده، به نقاط مختلف این استان اعزام شدند.

«امید محترمی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این گروه‌های جهادی در قالب گروه‌های ۱۰ تا ۱۲۰ نفره سازماندهی شده و بر اساس نیازسنجی که از سوی نهادهای دولتی اعلام می‌شود، عازم نقاط مختلف استان مرکزی می‌شوند.

وی ادامه داد: بیشترین گروه‌های جهادی بسیج ازندگی سپاه روح الله استان مرکزی در نقاط مختلف شهری و روستایی شازند و کمترین گروه‌ها نیز در نقاط مختلف دلیجان مستقر هستند و به بازسازی و نوسازی نقاط سیل زده استان فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس آمار شورای مدیریت بحران این استان ۶ هزار واحد مسکونی در نقاط مختلف این استان از سیلاب بهار امسال آسیب‌های جدید دیده‌اند که از این تعداد مرمت، بازسازی و نوسازی ۵۵۰ واحد مسکونی به این نهاد انقلابی واگذار شده است.

محترمی اظهار داشت: اردوهای جهادی بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی نقشه راه و چگونگی حضور برای ساخت منازل مسکونی سیل زده را از اداره کل بنیاد مسکن امام خمینی (ره) استان دریافت می‌کند و با تمام ظرفیت خود در راستای مرمت یا نوسازی این منازل اقدام می‌کند.

وی بیان کرد: در طرح جهاد همبستگی ملی که به صورت کشوری فعالیت می‌کند با استفاده از ظرفیت خیران، اصناف، صنایع، مساجد و بسیج مرمت و ساخت ۵۵۰ واحد مسکونی آسیب دیده ناشی از سیلاب بهار امسال در دستور کار قرار گرفته و اقشار مختلف مردم نیز می‌توانند با حضور در سامانه عمرانی اجتماعی سپاه پاسداران اقنلاب اسلامی کمک‌های مالی خود را به حساب سیل زدگان واریز کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی در خصوص تسهیلات اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی استان نیز گفت: این تسهیلات تا پایان مرداد ماه امسال ابه استان ابلاغ می‌شود و متقاضیان می‌توانند طرح‌های خود را در اسرع وقت به بسیج سازندگی نواحی سپاه در شهرستان‌های ۱۲ گانه استان ارسال کنند.

محترمی افزود: بیش از ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پارسال در بخش‌های اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی از سوی بسیج در نقاط مختلف استان مرکزی پرداخت شده که بیش از ۶۰۰ فرصت شغلی را به دنبال داشت.

وی گفت: تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی در ۱۴ بخش پرورش دام سنگین، کاشت زعفران، صنایع دستی، پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ، کشت گیاهان دارویی، پرورش شترمرغ، پرورش بلدرچین، داربستی کردن باغات انگور، پرورش زنبور عسل، پرورش ماهی، محصولات گلخانه‌ای و صنایع تبدیلی به متقاضیان پرداخت شد.

در سال ۱۳۷۹ قشر بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری آغاز به کار کرد و به دنبال آن هم اردوهای جهادی با اعزام دانش آموزان و دانشجویان در ایام تعطیلات به مناطق محروم با هدف محرومیت زدایی راه اندازی شد.

۳۰۱۷/‏۶۰۱۳/‏