به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کرمانشاه روز پنجشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان در استانداری کرمانشاه با اعلام این مطلب افزود: از این تعداد، ۲۰ واحد صنعتی و ۱۵ واحد کشاورزی هستند که بر مبنای میزان اشتغالزایی و درآمدزایی پایدار انتخاب شدهاند.
حبیبالله وفایی در باره ضرورت بکارگیری ظرفیت خالی واحدهای نیمه فعال هم عنوان کرد: یکی از مشکلات ما در سالهای ۹۶ و ۹۷ موضوع تثبیت اشتغال بود در حالی که ۶۲ هزار شغل در استان ایجاد شد، اشتغال خالص استان کمتر از این عدد بود.
وفایی اضافه کرد: دلیل این موضوع توجه کمتر به واحدهای در آستانه تعطیلی یا نیمه فعال بود در حالی که با حمایت جزئی از برخی واحدها و رفع مشکلات جزئی آنها نه تنها تعطیل نمیشدند که به صورت کامل فعال میشدند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمانشاه اتمام پروژههای نیمه تمام را هم دیگر هدف استان در راستای اقتصاد مقاومتی بیان کرد و گفت: تعداد واحدهای قابل واگذاری و جزئیات آن در نشستهای بعدی ستاد اقتصاد مقاومتی مطرح و درباره آنها تصمیم گیری میشود.
طبق سند اشتغال استان کرمانشاه در سال ۹۸ قرار است حدود ۶۰ هزار شغل ایجاد شود که طبق برآوردها حدود ۲۰ هزار شغل آن خالص است.
مرکز آمار ایران نرخ بیکاری کرمانشاه در سال ۹۷ را ۱۸.۶ درصد اعلام کرد.
در استان ۲ میلیون نفر کرمانشاه هم اکنون بیش از یک هزار و احد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی فعال است.
۷۴۴۴/۸۰۶۶