الهه غیناقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح، روستاهای پایلوت از میان روستاهای در معرض مهاجرت استان انتخاب شده و کارشناسان با حضور در این مناطق، زنان و خانواده ها را به خودباوری، کار آفرینی و رونق اقتصاد روستا ترغیب می کنند.
وی بیان کرد: در گام اول، این طرح به مدت یک هفته در ۱۴ روستا اجرا می شود اما در گام بعدی، ۸۴ روستا هدف طرح بانویار خواهند بود.
مرحله اول طرح بانویار از روز چهارشنبه در روستاهای هدف گلستان آغاز شد.
مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استانداری گلستان افزود: اگر فرصت اشتغال برای زنان روستایی فراهم شود، امکان نفوذ در بازارهای داخلی و خارجی توسط تولیدات آنها مسیر و زمینه رونق اقتصادی روستاها فراهم خواهد شد.
غیناقی ادامه داد: یکی از توانمندی های کمتر دیده شده زنان روستایی گلستان، صنایع دستی است که طرح بانویار بهترین فرصت برای معرفی این صنایع دستی بکر و اصیل است.
وی به برنامه این طرح برای حمایت از زنان آسیب دیده از سیل گلستان اشاره کرد و گفت: یکی از خیران خراسان رضوی اقدام به حمایت از زنان تولید کننده روستایی گلستان کرده و بازار فروش محصولات تولیدی را در این استان ایجاد کرد.
مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استانداری گلستان افزود: قرار است شهریور ماه به همت این خیر، نمایشگاه و فروشگاه موقت صنایع دستی و تولیدات خانگی زنان روستایی مناطق سیل زده گلستان در برج میلاد تهران برگزار شود.
گرگان - ایرنا - مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استانداری گلستان گفت: طرح بانویار با توانمندسازی بانوان روستایی و آشناسازی آنان با ظرفیت های حمایتی دستگاههای اجرایی، مهاجرت خانواده ها به شهرها را کاهش می دهد.
نظر شما