علی اصغر مجد روز پنجشنبه در نشست شورای اداری و کمیته برنامه ریزی شهرستان دامغان در سالن جلسات دانشگاه دامغان این شهر گفت: سال ۹۸ به برکت سفر رئیس جمهوری در سال گذشته به استان سمنان، مبلغ ۶۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال اعتبار به دامغان اختصاص می یابد که با توزیع عادلانه و بر اساس برنامه ریزی، امیدواریم این اعتبار گامی در جهت توسعه شهرستان باشد.
فرماندار دامغان ادامه داد: یکی از طرح های بزرگ در راستای تکمیل محور شمال به جنوب در حوزه راه شهرستان است که در این خصوص، یک هزار و ۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل باند دوم دامغان- معلمان اختصاص یافته و پیمانکار آن نیز مشخص شده است.
وی جایگاه شهرستان دامغان را از لحاظ میراث فرهنگی غنی دانست و گفت: اعتبارات ملی این بخش در کشور سه هزار و ۳۵۵ میلیارد ریال در ۱۸ شاخص است که باید تلاش کنیم تا از سطح ملی برای شهرستان بهره مند شویم.
مجد اضافه کرد: توزیع عادلانه اعتبارات و جذب و تخصیص حداکثری اعتبارات ملی، سبب توسعه تمامی نهادها خواهد شد.
وی، به آغاز سفرهای تابستانه اشاره کرد و گفت: شهرستان دامغان با توجه به قرار داشتن در مسیر زائران علی بن موسی الرضا (ع) و پل ارتباطی شمال به جنوب، همه ساله در ایام تعطیل با حجم بالای مسافر روبرو است و نیاز است اعضای ستاد خدمات سفر همچون ایام نوروز در صحنه حاضر باشند و خدمات خوب با برنامه ریزی صحیح به مسافران ارائه دهند.
مجد اظهار داشت: شهرستان دامغان با توجه به ظرفیت های موجود، دارا بودن مراکز بین راهی متعدد، زائرسرا و واحدهای تفریحی اقامتی، می تواند میزبان خوبی برای مسافران باشد.
فرماندار دامغان، به بحث صرفه جویی اشاره کرد و گفت: صرفه جویی در مصرف آب، برق، و دیگر انرژی ها در ادارات بسیار مورد تاکید است که به دلیل همین حساسیت، ساعت کار ادارات نیز تغییر یافته است.
وی، به تکریم ارباب رجوع و ضرورت ارتباط صمیمی با مراجعه کنندگان اشاره کرد و گفت: کارکنان ادارات با پاسخگویی به ارباب رجوع در کمترین زمان ممکن در جهت افزایش سطح رضایت مندی و نشاط اجتماعی تلاش کنند.
مجد خاطر نشان کرد: دستگاه های اجرایی دامغان موظف اند، فهرست مکان های بدون استفاده دستگاه های اجرایی خود را با هدف حفظ و مراقبت از مجموعه های اداری، به اطلاع فرمانداری برسانند.
فرماندار دامغان به بارش های اخیر در شهرستان اشاره کرد و گفت: بارش باران و وقوع سیلاب موجب ۳۰۰ میلیارد ریال خسارت در شهرستان شد، در حالی که در این راستا، افزایش آبدهی چشمه و سدها را نیز شاهد بودیم.
اموال مازاد دستگاه های دولتی استان تعیین تکلیف شود
مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه استان سمنان نیز در این نشست گفت: تمامی اموال مازاد و بدون استفاده دستگاه های اجرایی استان سمنان با اعلام به فرمانداری ها، تعیین تکلیف شود.
مهران مختار زاده گفت: با توجه به رعایت اصل صرفه جویی و با توجه به استفاده حداکثری و به جا از اموال دولتی، تمامی اموال مازاد دستگاه های اجرایی با تهیه فهرست و ارسال به فرمانداری ها در جهت فروش و یا استفاده در دیگر موارد، تعیین تکلیف شود.
وی به ضرورت رعایت الگوی مصرف اشاره کرد و ادامه داد: صرفه جویی در مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف از مواردی است که باید توسط نهادهای دولتی رعایت شود.
مختارزاده به تخصیص اعتبارات و بودجه های دولتی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد اعتبارات تخصیص یافته به نهادهای دولتی از محل اعتبارات ملی است.
مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه استان سمنان ادامه داد: مسوولان با مطالعه قانون، می توانند حق و حقوق نهاد اجرایی خود را شناخته و از آن در گرفتن بودجه بهره مند شوند.
شهرستان دامغان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان و بیش از ۹۴ هزار نفر جمعیت دارد.
۹۸۵۶/۶۱۰۳